12 módszer a kulcsszó-kutatás használatára a SEO fejlesztése érdekében

Tanulja meg, mit kell tennie, miután a kulcsszó-kutatás befejeződött ezzel a 12 megvalósítható stratégiával, amelyek javítják rangsorolását a Google-on.


Mi a helyzet a kulcsszó kutatással?

A legtöbb vállalkozástulajdonos rendelkezik olyan kulcsszavak listájával, amelyekhez a Google első számú rangját kívánja meghatározni. Kulcsszó-kutatása befejeződött. De most, hogy elkészült, mit csinál valójában a kulcsszó-kutatással? Hogyan valósítja meg ténylegesen a kulcsszó-kutatást az 1. rangsorban a Google-ban?

Ebben a cikkben 12 kivitelezhető módszert adok neked, amelyekkel a kulcsszó-kutatás felhasználható a webhely forgalmának növelésére. De a világosság összes módjának összefoglalása érdekében, egy mondatban magyarázható!

Használjon kulcsszó-kutatást, hogy rászerezze az embereket a vállalatra.

Ez az egyszerű válasz. Ha arra törekszik, hogy a Google keresői bizalommal vállalkozásaikkal szemben, mint a többiek, akkor kulcsszavai alapján a Google első helyezettjét rangsorolja.

Manapság a kulcsszó-kutatás az egyik legjobb módszer annak meghatározására, hogy milyen információkat kell megadnia az ügyfeleknek, hogy megbízhasson benne. Hogy tetszik. Hogy tanácsot kérjen tőled. Tanulni tőled. Kérdéseket tehet fel Önnek. Hogy meghallgassa cégét, márkáját és alkalmazottait. A domain név megismerése létezik. Annak érdekében, hogy webhelye megbízható legyen. Végül befolyásolni az embereket, hogy vásároljanak tőled.

Függetlenül attól, hogy helyi pékáru vagy biogazdaság, ha szem előtt tartja ezt az elvet, amikor meghatározza, hogy mit tegyen a kulcsszó-kutatással, akkor az Ön webhelye forgalma növekszik. Tehát kezdjük el az alábbiakban azzal a módszerrel, amellyel a kulcsszó-kutatás felhasználható arra, hogy az emberek bíztassák az Ön vállalatát:

1. A Kulcsszavak segítségével válaszoljon az emberek kérdéseire

A kulcsszó-kutatás megmondja, milyen típusú kérdések merülnek fel az emberekkel az iparával vagy termékeivel kapcsolatban. Legalább 3 jó ok van a válaszadásra.

Az első a keresőmotorokban történő rangsorolás könnyűsége. A gépelt kérdések általában hosszú farok kulcsszavak, és nem annyira versenyképesek, így jól rangsorolod a kérdéseket.

A kérdések megválaszolásának második oka a bizalom. Amikor megadja a válaszokat (akár blogban, GYIK-ban, ütemezett webináriumokon, akár akár fizikai órákon), boldoggá teszi az embereket és bíznak benne. Minél nagyobb a bizalom, annál több olyan ember van, mint te, és végül vásárol tőled.

A harmadik ok az, hogy mikro-befolyásolóvá válik. Ha válaszol az emberek kérdéseire, akkor megbízható mikro-befolyásoló tényezővé válhat az iparágában. Ha készen állnak a vásárlásra, akkor tőled vásárolnak.

GYORS TIPP: Korlátozott költségvetéssel rendelkező új vállalkozások számára nagyszerű ötlet egy nap válaszolni egy kérdésre. A webhely forgalma természetesen növekszik.

2. Használjon kulcsszavakat a YouTube-on közzétett videókban

A YouTube-on lévő videó ezerszer értékesebb és népszerűbb lehet, mint egy blogcikk. A közzétett videó magas rangú lehet a YouTube Keresőben, és ugyanolyan hatású, mint a Google-ban. Mivel a fontosság annyira jelentős, nagy szokás lenne, ha minden blogbejegyzéshez videót készítünk. A munka nagy része már megtörtént, mivel újrahasznosíthatja a blog címének, leírásának, fejlécének és szövegének aírásához használt kulcsszavakat. Csak másolja és illessze be ugyanazt az információt a címekbe, címkékbe és leírásba a YouTube-on.

GYORS TIPP: A Camtasia Studios vagy a CamStudio ingyenes verziója nagyszerű szoftver, amely segítségével könnyedén rögzíthető a számítógép képernyője videó létrehozásához.

3. Használjon kulcsszavakat más típusú tartalommarketingben

Példák más tartalommarketing típusokra

Különböző más típusú tartalommarketing is létezik. Kulcsszó-kutatás segítségével több formátumú tartalmat hozhat létre. Válasszon egy tárgyat, emlékezzen meg a kulcsszavak témájára, és hozzon létre tartalmat a tárgy körül minden tartalmi formátumban. Különböző formátumú tartalmakkal az összes forráson keresztül irányíthatja a forgalmat.

Végül nem számít, hogy az emberek milyen módon találják meg az Ön vállalkozását. Itt található a lehetséges formátumok listája a tartalom létrehozásához:

 • Blogbejegyzések: Kezdje a blogolást. Regisztrálhat egy jó internetes gazdagépen, telepítheti a WordPress programot, és elkezdheti a blogbejegyzések írását.
 • Vendég blog Keressen az Ön mezőjéhez kapcsolódó kiadókat. Írjon egy cikket a kulcsszó-kutatással azonos témában, és a megoldás részeként hivatkozzon a webhelyére. Ez egy nagyszerű módszer a forgalom növelésére, különösen, ha a népszerű webhelyeken vendégként írhat.
 • Podcast: Noha nehezebben sikerül elérni a sikert, a podcastok nagyszerű módja annak, hogy hosszú távú kapcsolatot alakítsanak ki a hallgatókkal, fejlesszék üzleti személyiségüket, és bizalomépítsék ügyfeleiket a mesemondás és a személyes betekintés révén..
 • Diák: Olyan webhelyek, mint a slideshare.net nagyszerűek – rengeteg forgalmat keresnek, és az emberek ott keresnek, mint ők a Google-lal. Sőt, a SlideShare jól szerepel a Google-ban. Tehát ha itt közzétesz egy diát, akkor a Google-ban jobban szerepelhet, mint az Ön webhelye.
 • infografika: Ez egy újabb nagyszerű lehetőség arra, hogy az emberek megosszák a tartalmaikat, és kezdjék el rangsorolni a kulcsszavaikat. Az emberek szeretik a vizuálisan elrendezett tényeket, adatokat és statisztikákat.
 • Webszemináriumok: Csak hozzon létre egy egyszerű diavetítést, küldjön e-maileket, és beszéljen a diákról.
 • Fehér papírok: A Microsoft Word vagy a Google Docs bármilyen dokumentumot PDF-formátumban hoz létre. Most van egy fehér papírod. Ha azt akarja, hogy kifizetődő legyen, fizetjen valakinek a Fiverr-nek 5 dollárt, hogy fűszerezze.

Hogyan használhatja a kulcsszó-kutatást az Ön webhelyén

Keresőmotor szempontjából az Ön kulcsszavai jobban megmutatják, mi a tartalom. Ezért fontos a kulcsszavak helyes használata a webhely minden oldalán. Az alábbiakban bemutatjuk a kulcsszavak beillesztésének alapvető lehetőségeit webhelye minden oldalán. Ne feledje azonban, hogy kerülje a kulcsszavak kitöltését. Ez káros lehet.

Gyors tény: A keresőmotorok „gépi tanulást” használnak az oldal tartalmának jobb értelmezése érdekében. Tudj meg többet A Google RankBrain, amely intelligensen megértheti az oldalt.

4. Használja a Fő kulcsszót a Címcímkeben

Ez az oldala fő címe, de nem jelenik meg az írott szövegben. Az Címcímke van a HTML kódban, és így néz ki A címed ide kerül. A Google megjeleníti a címkecímkét a keresési eredmények között. Fontos az elsődleges kulcsszó használata a Címcímkében, mert ez írja le az oldalt, és a látogatók rákattintanak, amikor keresnek.

Kulcsszavak a Címcímke példában

GYORS TIPP: Ha vállalkozása nevét beilleszti a Címkebe, növeli a bizalmat és a hitelességet, miközben elősegíti a márkatudatosság növelését.

5. Használjon kulcsszavakat a címsorokban (H1, H2, H3 stb.)

A címsorok is nagyon fontos helyek a kulcsszavak használatához. A HTML kódban, fejezetek úgy néz ki, mint a

A címsorod itt található

. A címsorok a tartalom rendezésére és részekre osztására szolgálnak. Minden rovatnak pontosan meg kell írnia az alatta lévő részt.

6. Használjon kulcsszavakat a főoldal tartalmán belül

Használjon kulcsszavakat az első bekezdésben, bárhol természetes. Használjon szinonimákat és kapcsolódó szavakat a tartalomhoz, mert a Google megérti azokat a szavakat és kifejezéseket, amelyek általában kapcsolódnak a kulcsszavaihoz. Ne gondoljon a kulcsszó sűrűségére, csak légy ön a tartalom írása.

7. Használjon kulcsszavakat az egyes oldalak URL-jében

Ez egyszerű, de fontos. Ne felejtsen el releváns kulcsszót használni az URL-ben. Az URL kulcsszavának leírnia kell az oldalt. Lényegében, ha valaki csak az oldal URL-jét látja, akkor tudnia kell, hogy miről szól az oldal. Tartsd röviden és pontosan.

8. Használjon kulcsszavakat a Képek leírásában

Vegye fel a kulcsszavakat az oldalai képeinek leírásakor. A HTML-ben ezt megteheti a alt attribútum, ami néz ki alt = ”Írja le, mi a kép”>. Ezeket eredetileg a vakok weboldal megértésének elősegítése érdekében hajtották végre. A keresőmotorok ezt a HTML attribútumot is használják, hogy megértsék, mi a kép.

9. Használjon kulcsszavakat a hivatkozás szövegében

Más néven horgony szöveg, feltétlenül használjon benne releváns kulcsszót. Tartsa a hivatkozás szövegét rövid és releváns, csak 1 kulcsszó használatával. Feltétlenül csak a releváns oldalakra mutatjon hivatkozást. A Wikipedia egy olyan példa, amely nagyszerű munkát végez a belső összekapcsolás terén.

10. Használjon kulcsszavakat az e-mailekben

A kulcsszóra optimalizált e-mailek meglepő módon előnyösek lehetnek. Az emberek saját e-maileikben keresik azokat az információkat, amelyekre már nem emlékszik, és esetleg megtalálják az e-maileket a keresési eredmények között.

Ami még fontosabb, A Google személyes e-maileket tartalmaz a keresési eredmények között. Úgy működnek, mint az alábbi képernyőkép. Láthatja személyes e-mailjeit, ha be van jelentkezve a Google-ba.

A Gmail megjelenik a Google keresési eredményeibenKépforrás

11. A kulcsszó-kutatás használata a közösségi médiában

Egyszerű és ingyenes a kulcsszavak használata a közösségi média marketingén belül. A fő cél a kulcsszavak hozzáadása, amikor csak lehetséges, természetes és mérsékelt módon.

Ezt fontos megtenni, mert a Google a Facebook, a Twitter, a YouTube és a többi webhelyet fontos webhelyeknek tekinti. Tehát lehetséges rangsorolni a közösségi média profiljait & bejegyzés a Google-on bizonyos kulcsszavakkal A jó kulcsszavak olyanok lehetnek, mint a cég neve, a vállalati szlogen és a leírás. Bejegyzéséhez adjon hozzá kulcsszavakat, amelyekkel az emberek keresnek, és írja le az Ön üzenetét.

Hol adhat hozzá kulcsszavakat? Itt vannak konkrét ajánlások a népszerű közösségi média oldalak számára:

 • Youtube videók: Adja hozzá a csatorna nevéhez, a leíráshoz, & Ról ről. A feltöltött videókban kulcsszavakat adjon a Címhez, Leíráshoz, & Címkék.
 • twitter: Vegye fel a kulcsszavakat az ön életrajzába, és amikor közzéteszi.
 • Facebook: Tartalmazza a kategóriákba, Rövid & Hosszú leírás, fotók és a hozzászólásaidban.
 • pinterest: Rólad
 • Instagram: Bio
 • Google+: Címke, bevezetés, foglalkozás & szakértelem
 • Iwiw: Add hozzá a profilodhoz kulcsszavakat a szakmai címsorhoz, munkaköréhez, összefoglalásához, & készség. Szintén adjon kulcsszavakat a vállalati oldalához (leírás, specialitás, & ipar).
 • SlideShare: Bio

GYORS TIPP: Online hírnevének védelme érdekében rangsorolja a közösségi média profiljait a Google nevében az Ön vállalkozásának neve alapján. Ha valaki negatív megjegyzéseket ír a vállalkozásával kapcsolatban, profiljai rangsorolódnak, mielőtt a negatív megjegyzések megteszik.

12. Keresse meg a nem versenyképes lehetőségeket

A kulcsszó-kutatás segít azonosítani az iparágban a nem versenyképes lehetőségeket. Hadd osszak meg egy személyes tapasztalatot arról, hogy a kulcsszó-kutatás hogyan tudja ezt elérni.

Tíz évvel ezelőtt, amikor a vállalat, ahol dolgoztam, egyedi közösségi hálózatokat épített; mindenki akart lenni a saját Facebook-ja. A szolgáltatás első helyezettje jövedelmező volt, de nagyon versenyképes és drága. Elmélyülve a kulcsszó kutatásunk során, azt tapasztaltuk, hogy sokan segítséget is kerestek a már meglévő közösségi hálózati szoftverek módosítására.

Nagyon kevés cég kínál ilyen típusú szolgáltatásokat másoknak, és könnyű volt elsőbbséget adni ennek a szolgáltatásnak. Nem versenyképes lehetőséget találtunk! Egy lyuk a piacon. Nem volt olyan jövedelmező, de könnyű és olcsó volt ezeket az ügyfeleket felvenni.

Következtetés

Mint már észrevetted, a kulcsszó-kutatás sokféle módon használható fel! A kreativitása dönti el, hogyan kívánja használni. A kutatás kulcsszó olyan, mint egy terv, amely segít koncentrálni az elvégzendő munka többi részével. A kulcsszavak céltudatos használata elősegíti a bizalom megteremtését az ügyfelek, a keresők és a keresőmotorok között. Ez a bizalom annyira fontos vállalkozása számára.

Van kérdése vagy további tippe? Tudassa velem az alábbi megjegyzésekben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map