11 Effektive B2B-e-handelsstrategier for at øge dit salg

Lær hvordan du opbygger dit brand’s eksponering og forbedrer salget ved at udnytte disse B2B e-handelsstrategier.


B2B E-handelsstrategier til forbedring af salget

Verden for B2B-e-handel er mere kompleks end at sælge produkter til dine online kunder. Når det kommer til B2B-markedsføring, har det at finde en ny kunde og bevare en gammel en større indsats. Det skyldes, at det mest afhænger af indgående salg.

Derfor er du nødt til at sikre, at du udnytter disse 11 effektive B2B-e-handelsstrategier for at få dit brand mest mulig eksponering og øge dit salg:

1. Skriv overbevisende, men visuel produktbeskrivelse

Produktbeskrivelser er vigtige. Faktisk blev det rapporteret 59% af B2B-kunder laver selv research. De søger efter mere objektiv information i stedet for at læse salgsfremmende indhold.

Så for at øge dit B2B-salg skal du oprette en produktbeskrivelse, der er overbevisende nok, som vil svare på de mest almindelige udfordringer for din målgruppe.

Når du bygger dit indhold, skal du fokusere på dine kunders unikke behov og bekymringer. Du kan også gøre Amazon-effekten, hvor du integrerer produktanmeldelser i din B2B e-handelsplatform.

Desuden kan du også implementere upsell og cross-sell-funktionen i dine B2B e-handelsstrategier.

2. Invester i SEO

I data fra Search Engine Land tænker 57,4% af B2B-marketingfolk på SEO som integreret i generering af kundeemner. i øvrigt, 62% af B2B-købere foretage en websøgning, inden de træffer en købsbeslutning.

Størstedelen af ​​disse søgninger starter også med udtryk, der er ikke-mærkevarer og generiske. Således er du nødt til at intensivere og lave relevant indhold såvel som de mest almindelige ord, som dit publikum leder efter.

Hvis din virksomhed ikke er i topresultaterne af søgningen, er chancerne store, at dine kundeemner sandsynligvis er i hånden på din konkurrent.

Hvis du endnu ikke har prøvet din SEO-side, kan du starte med det grundlæggende i teknisk SEO, som inkluderer optimering af dit websteds hastighed, sammenkoblingsmønstre og brug af et site map.

HURTIGTIPS: Brug en platform Link-stand til at ansætte professionelle forfattere og SEO’er, der kan hjælpe dig med at opbygge målrettede backlinks til SEO og PR.

3. Gør brug af sociale medier

Et af de mest undervurderede B2B-marketingværktøjer derude er sociale medier, især når det kommer til at øge salget af e-handel.

Det er nyttigt for de fleste B2C-virksomheder. Og hvis det bruges på den rigtige måde, kan det være fordelagtigt for enhver e-handelsvirksomhed.

Den platform, du bruger, er lige så vigtig. Mens B2B-marketing sjældent er effektiv på platforme som Pinterest og Instagram, er det meget succesrig med at målrette mod forskellige fagfolk og brancher på LinkedIn.

Det er også effektivt, at B2B markedsføres på Twitter og Facebook.

4. Giv fremragende UX og tiltalende brugergrænseflade

Stor brugeroplevelse og brugergrænseflade er de mest kritiske faktorer, når det kommer til succes med din B2B marketingstrategi.

Hvis du har en platform, der er forvirrende og svær at navigere i, er det mindre sandsynligt, at dine potentielle kunder vil tage sig tid til at lære mere om dine virksomheder og produkter, du leverer.

Dine indgående leadgenerationsstrategier vil også blive såret, og du kan tabe potentielle kunder.

Så ved, hvilken slags brugerperson, du har at gøre med, såvel som deres smertepunkter og behov. Tag også hensyn til, hvilken slags problemer de også står overfor. Giv en fremragende brugergrænseflade og UX, der er dybt siddende i kundens problemer, persona og behov.

5. Indstil indstillinger for masseordrer

Ikke alle B2B-e-handelsmærker sælger dyre varer. Derfor skal du også være opmærksom på, hvor meget kunder ønskede at købe, og hvordan de vil købe det.

Lad os sige; et selskab sælger tusind pund gummihandsker ved et enkelt køb. Køberen, der ønskede disse varer, vil måske have tusind af disse gummihandsker til at distribuere i driftsfaciliteter, butikker og andre virksomheder.

At vide, hvad kunderne vil have fra disse bulkordrer, vil hjælpe dig med at oprette produkter, som de let vil købe med et enkelt klik, snarere end at lade dem bestille ti kasser med handsker ti gange

6. Giv en startpakke til nye kunder

På samme måde som forbrugerne ønsker at se dit produkt på messer, ønsker klienter også at teste dine produkter på deres arbejdsplads for at få en fornemmelse af det.

Hvis du nogensinde sælger varer i bulk, skal du sørge for, at du også giver enkeltindstillinger på dit websted. Desuden kan du sende kunderne gratis prøver, hvis du ikke kan give dem små batches af dine produkter.

Det endelige mål her er at give dine kunder mulighed for at bruge dine produkter og mindske risikoen for, at de foretager et stort bulk-køb, der gik dårligt.

7. Forenkle transaktionsprocessen

Køberen ønsker, at betalingsprocessen skal være hurtig og hurtig. Når B2B-køberen er ved købsskærmen og er ved at foretage en betaling, er de sikker på at foretage en transaktion med dig.

Når værre kommer værst, vil et komplekst betalingssystem føre til en forladt vogn. Derfor er der behov for at forenkle hele betalingsprocessen.

Så hold din betalingsform kort. Spørg kun om vigtige oplysninger. Du kan bede om resten af ​​detaljerne via betalingsskærmen, personlig information eller forsendelsesoplysninger.

For at gøre betalingsprocessen let kan du desuden bruge et betalingsferie, der understøtter den mest almindelige betalingsmetode. Ved internationale køb kan du bruge Paypal og Stripe.

8. Prioriter levering til tiden og hurtig

Du skal også fokusere på forsendelsesdelen af ​​din tragt.

De fleste B2B-klienter har brug for at vide, hvornår de kunne få deres varer. Derfor i e-handel opfyldelse, skal du give dem en dato, der er både nøjagtig og pålidelig.

Husk dig; nogle er endda villige til at betale mere for hurtig ekspedition.

9. Søg efter B2B-websteder og markedspladser for e-handel

Når du først har et B2B-websted, der er fuldt optimeret og kører godt, er det på høje tid, at du også udvider til andre territorier online. For at være i stand til at maksimere din indsats skal du fokusere på industrisider og andre grossistdistributører.

For de fleste B2B-sælgere er online markedspladser fremragende, fordi de giver hurtig adgang til et bredt, nyt publikum.

Her er en liste (i ingen særlig rækkefølge) over de bedste online B2B-markedspladser:

  • eWorldTrade – Dette er en af ​​de hurtigst voksende B2B-portaler og -tjenester i verden.
  • Amazon Business – En B2B-portal skræddersyet til professionelle sælgere for at nå frem til udsigter på Amazon.
  • DHGate – En online markedsplads, der henvender sig til kundeprodukter med ca. 1,2 millioner sælgere og 10 millioner købere.
  • Joor – En af de største engrosmarkeder for mode med omkring 1500 mærker og 155.000 forhandlere.
  • FGM-leverandører – En online engrosmarked, der kører som en online handelsshow.

10. Tilføj flere kundeanmeldelser

Uden tvivl er kundevurderinger de vigtigste faktorer, der har indflydelse på enhver nøgleafgørelse på et e-handelswebsted.

Dette gælder især i B2B-e-handelsbranchen, fordi andre virksomheder vil føle sig mere sikre på at vide, at de støder på andre virksomheder, der ligner lidt deres brug af dine produkter og tjenester.

Yderligere er anmeldelser en stærk indikator på, at du tilbyder produkter, der gør det muligt for virksomheder at få succes.

Dog er det ikke alle de anmeldelser, du generelt skal være positive. En ærlig anmeldelse kunne stadig reflektere positivt på din virksomhed.

11. Forsøg at være proaktiv

B2B-verdenen kan være en smule skræmmende, fordi virksomheder har en tendens til at være idiosynkratiske end dine gennemsnitlige kunder.

Det er netop derfor, du har brug for at spore dine mest succesrige processer og oprette B2B-salg, baseret på de værktøjer, som du tror kunne give dine kunder fremragende resultater.

Din tilgang med B2B-klienter skal også vise, at du forstår deres smertepunkter. Dette kan være så simpelt som at reducere forsendelsesomkostningerne for de produkter, der er mere skrøbelige eller opretholde kvaliteten af ​​større engrosordrer.

Vis dem, at du er interesseret i deres forretning, og de vil være mere villige til at lytte.

Afsluttende tanker

Det er ikke let at oprette B2B e-handelsstrategier. Du skal holde dig til din henrettelse og være tålmodig nok med resultaterne.

Når du ved, hvad der fungerer godt for din virksomhed, vil alle dine anstrengelser til sidst betale sig med et større afkast på investeringen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me