10 módszer a webhely forgalmának teljesen ingyenes elérésére

A webhelyre történő forgalom beszerzése nem mindig könnyű, de ingyenes is. Így növelheti webhelye forgalmát anélkül, hogy egyetlen dollárt költne.

Hogyan lehet növelni a webhely forgalmát?

Manapság 164 millió blog van (igen, millió) online, de Ezek 71% -a kevesebb mint 5000 látogatóval érkezik havonta.

Sokkoló statisztikának tűnik, igaz?

Az igazság az, hogy a forgalom megszerzése az egyik legnagyobb küzdelem, amikor blogot vagy online üzletet működtet. Ha annyira nagy a verseny, akkor az érezhető, hogy felfelé haladsz a karamella felett sok az idő.

Ráadásul, ha új vállalkozás vagy, akkor valószínű, hogy nincs elegendő készpénz a reklámra. Ami azt jelenti, hogy ingyenesen kell forgalmat szereznie webhelyére – kettős a kihívás.

Tehát mutassuk be, hogyan lehet vonzza az ingyenes forgalmat anélkül, hogy egyetlen dollárt költne.

TUDTAD? 2 millió blogbejegyzés íródott & közzétett minden nap a világhálón. Hogyan fogja kiemelni tartalmát??!

1. Írja ellenállhatatlan címsorokat

A címsorod az első, amit az emberek látni fognak az Ön webhelyén, akár a közösségi média frissítésén keresztül, akár a Google-on keresés közben találtak meg téged..

Ez azt jelenti, hogy a címsoroknak nagyszerű első benyomást kell adniuk.

Kutatások szerint, ötször annyi ember olvassa el a címsort, mint az aktuális üzenet, és Az emberek 59% -a boldogan oszt meg egy bejegyzést a tartalom elolvasása nélkül (pl. csak olvasták a címsort).

A főcím preferencia grafikonjaKiválóan működő címsortípusok. Forrás.

Érdemes időt fordítani arra, hogy egy darab számára több címet generáljon, különösen, ha azt tervezi, hogy megosztja azt különböző közösségi média csatornáin keresztül..

GYORS MEGJEGYZÉS: A BuzzFeed és az Upworthy írói állítólag több mint húsz címsor-variációt írtak, mielőtt a végsőre rendeznének.

2. Vendég Blog a népszerű oldalakon

Ha egyáltalán nem rendelkezik közönséggel, akkor zavaró lehet tartalmat kiosztani, és válaszként tücsköket kapni.

Az egyik legjobb módszer ennek megkerülésére az, ha vendégkörben közzéteszed a résed népszerű blogjait. Ezeknek a webhelyeknek már van bevált közönsége, ezért nem kell aggódnia, hogy szemgolyóit felragasztja a darabjára. Egy blogger szerint a közvetlen forgalom 41% -kal növekedett a vendég blogolás után.

Vessen egy pillantást a fontos lépésekre, amelyeket meg kell tennie előtt elkezdi a vendégküldést, mert nem akarja írni semmilyen régi webhelyre.

  • 1. lépés: Minősítse azokat a webhelyeket, amelyek ugyanolyan célközönséggel rendelkeznek, mint Ön, és amelyek népszerûek a résedben (nézd meg a társadalmi követõk számát, milyen hány megosztásonként részesülnek egyes darabok, és hogy vannak-e hozzászólások az egyes hozzászólásokhoz)
  • 2. lépés: Helyezzen be egy darabot, amely jól illeszkedik. Azt szeretné, hogy a darabja vonzza a célközönséget, tehát hozzon létre valamit epikus amit az embereknek el kell olvasniuk.
  • 3. lépés: Adjon hozzá egy rövid életrajzot vagy byline-t egy linkkel a webhelyére. Itt irányíthatja a forgalmat a webhelyére, tehát ellenőrizze, hogy a szerző életrajza elég vonzó-e ahhoz, hogy az emberek átkattintsanak.

3. Szakértői Roundups

Az, hogy befolyásolók megosztják a bejegyzéseidet, nagyszerű módja annak, hogy további szemgolyókat szerezzen a webhelyén. A befolyásolók azonban okokból befolyásolók, és nem csak megosztják az Ön üzenetét, mert megkérték őket.

Ehelyett csatolhat valamelyik webhelyükön idézetet, linket az övék blogjához, vagy kereshet be egy részletet egy részből, amelyet tőlük szerezhetnek..

Amikor hozzátette ezt a keverékhez, utána felkeresheti és megkérheti őket, hogy osszák meg azt a bejegyzést, amelybe bekerültek (amit sokkal nagyobb valószínűséggel tesznek, mert nos, szeretjük megosztani azokat a dolgokat, amelyeket „ hozzájárultunk vagy részesei vagyunk – ez csak az emberi természet).

E módszer alkalmazásával, Brian Lang több mint 4000 részvényt vonzott szakembereivel, amely továbbra is az egyik legjobban megosztott üzenet a webhelyén.

szakértői fordulók

4. Ellenőrizze, hogy működnek-e a helyszíni cuccok

Nem mindenekelőtt az, hogy az embereket az Ön webhelyére vonzza. Úgy értem, mi történik, ha ott vannak?

Mielőtt elindulna, és forgalmat keresne, ellenőrizze, hogy a helyben szereplő dolgok jól működnek-e. Azt jelenti:

  • Belső linkek más hozzászólásaihoz, hogy az emberek hosszabb ideig maradjanak a webhelyén
  • Kulcsszavak hozzáadása minden egyes bejegyzéshez, hogy növelje esélyét arra, hogy magasabb szintre emelkedjen a Google-on
  • Győződjön meg arról, hogy webhelye felhasználóbarát, így az emberek tudják, hová menjenek, és mikor jelennek meg a webhelyen

5. Interjú az iparági gondolatok vezetõivel

Korábban beszéltünk arról, hogy a befolyásolókat bevonjuk a szakértői körbe, de ez az ötlet kissé tovább veszi a koncepciót.

Az iparági gondolkodók vezetői általában nagy nyomon követik őket, és közösségükben tiszteletben tartják őket. Ami azt jelenti, hogy meghatalmazott útján megszerezzitek a tiszteletet és a közönséget, ha megosztják az üzenetét, vagy a webhely részévé válnak.

Interjú az iparág vezetõivel a forgalom növelése érdekébenPélda egy interjúra a HubSpot szakértőjével.

Gondolkodhat azon, hogy „miért akar egy ipari vezető szerepelni a kis blogomban?” de meg lepődni fog, hogy a nagy fegyverek közül hány hajlandó válaszolni néhány kérdésre, amelyet elküld nekik – elvégre számukra is nyilvánosságra hozza.

Tegyen fel elgondolkodtató kérdéseket, és ösztönözze a gondolatvezetőt, hogy ossza meg az interjút, amikor a maximális eredmény elérése érdekében közzéteszi.

6. Jelentkezzen meg a megjegyzés részben

Hajlandó vagyok fogadni, hogy vannak néhány weboldalad a rád, amelyet rendszeresen meglátogatsz. Lehet, hogy ezek a legfontosabb blogok az Ön niche-jében, és szereted a tartalmukat, vagy egyszerűen csak figyelni akarják, amit küldenek.

Függetlenül attól, hogy minden héten néhány percet töltene ott, akkor miért ne töltene egy kicsit hosszabb időt és vezesse a forgalmat?

A rést megillető népszerű blogok többsége élénk kommentárrészt tartalmaz, amely hasznos megjegyzésekkel és más webhelyekre mutató linkekkel van tele. Be akar lépni a műveletbe, és az alábbiak szerint tudod megcsinálni:

  • Határozzon meg 4-7 kulcsfontosságú befolyásoló blogot a rést és beállíthatja a Google figyelmeztetéseket számukra, így új értesítést kap minden alkalommal, amikor egy új üzenet megjelenik
  • Amint megjelenik egy új üzenet menj oda, és sovány olvasd el a tartalmat (itt nagyon fontos a gyors működés, mivel azt akarja, hogy a megjegyzésed az elsők között legyen)
  • Hagyj hosszú kommentárt amely egy vagy két kulcsfontosságú pontot érint a darabban („nagyszerű hozzászólás” nem engedélyezett!)

Adjon meg egy linket a webhelyére vagy egy konkrét releváns hozzászólás a megjegyzésben vagy a neveként.

7. Nyújtsa be az egyesítő oldalakhoz

Az összesítő oldalak olyan helyek, amelyek azonos tartalmat gyűjtenek ugyanabba a kategóriába. Olyan webhelyekről beszélünk, mint a Reddit, de Ön is továbbléphet és szinkronizálhatja tartalmát a rejlő hely releváns webhelyeire..

Az ötlet nem az, hogy ezeket a webhelyeket spammel töltse le a tartalmával, mivel a felhasználók általában nagyon hozzáértőek. Ehelyett bele szeretné foglalni a hozzászólásait átgondolt megjegyzésekbe, megosztaná a jobb oldali részben, és kövesse az összes szabályt.

8. Tegye át tartalmát

Miután létrehozott egy epikus tartalmat, sok munkát igényel, hogy minél több ember előtt megjelenjen rajta..

Annak érdekében, hogy növekedjen a megjelenés esélye, a lehető legtöbb helyre el kell küldeni, de ez trükkös lehet, ha a különböző platformok különféle tartalmakat részesítenek előnyben.

megosztott tartalom típusaiGrafikon, amely megmutatja, milyen típusú tartalmakat osztják meg a legjobban.

Cue tartalom újratelepítése. Miután megvan a darab alapvető felépítése, keverheti fel különböző formátumokba, így jól teljesít különböző platformon. Például az oktatóvideót videóvá alakíthatja a YouTube-on és prezentációt a SlideShare-en a maximális hatás elérése érdekében.

9. Adja hozzá a Megosztás gombokat

Az egyik legnagyobb hiba, amelyet a webhelytulajdonosok elkövetnek, az, hogy a látogatóknak nem adják meg a lehetőséget, hogy megosszák tartalmukat. Ha valaki szeret egy darabot a tiédről, add meg a lehetőséget, hogy megosszák azt megosztási gombok hozzáadásával.

Ez az igazán egyszerű lépés azt jelentheti, hogy az egy vagy két ember látja az Ön darabját, és több száz ember látja azt – különösen, ha valaki nagy követővel bukkan fel az Ön webhelyén, és szereti azt, amit lát..

10. Szerezzen vendég szerzőket a webhelyén

Már megismertem a vendég kiküldetését Egyéb webhelyeket, de mi történik azzal, ha az embereket vendégként közzéteszik a tiéd is?

Ingyenes tartalmat kap, és ingyenes reklámozást kap – nyertesek, igaz?

Mi több, ha valaki közzétesz egy darabot az Ön webhelyén, akkor valószínűleg megosztja azt közönségével, barátaival és kollégáival, ezáltal nagyobb lesz az Ön webhelyének expozíciója.

A vendég bejegyzésének a webhelyen történő megszerzése sokkal kevesebb erőfeszítést igényel, mint a semmilyen tartalom létrehozása vagy más webhelyeken található vendég általi közzététel, és ez egy nagyszerű lehetőség a tartalomportfólió gyors összeállításához.

Mint láthatja, a webhelyére történő forgalom beszerzésének nem kell, hogy legyen nehéz vagy költséges. Valójában itt számos olyan lehetőséget fedeztünk fel, amellyel egyetlen dollár felhasználása nélkül vonzhatja a látogatókat. Sőt, ezek közül a módszerek közül sok nemcsak forgalmat generál, hanem fellendíti tekintélyét a résében, és a nevét befolyásoló szereplők és nagynevű márkák előtt hozza fel.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me