10 lépés a fantasztikus webhelyvezetők létrehozásához

Ha van egy ólomgenerációs webhely, akkor sokkal kevesebb ideje van, mint gondolnád, hogy a látogatókat értékesítési vezetővé alakítsák. Tudja meg, miért és mit tegyen vele.


A webhely vezető generációs tippei

Miután több mint 300 000 értékesítési potenciált vettünk át az ólomgenerációs webhelyek széles keresztmetszetéből, egy rendkívül fontos (és meglepő) adatot fedeztünk fel:

Az értékesítés vezetőinek óriási 84% -át az első webhely látogatói generálták.

Miért olyan sok első látogatásból származó konverzió?

Az ólomgenerációs marketing szokásos bölcsessége magában foglalja a türelmet – a látogatók egyik napról a másikra nem válnak kilátásokká. Ehelyett visszatérnek a társaság weboldalára, oda-vissza, amíg le nem győzik kezdeti szkepticizmusuk vagy közömbösségük miatt, telefonálnak, vagy kérdőívet nyújtanak be..

 • Ez a viselkedés elég természetesnek tűnik, különösen a B2B esetében, de valójában csak az idő kb. 15% -ánál fordul elő. Miért konvertál oly sok látogató az első látogatáskor? Lehetséges válaszok:
 • A kockázat / haszon kiszámítása sokkal kényelmesebb egy vezető generációs webhelyen, mint az e-kereskedelem webhelyén. Az e-kereskedelem átalakítása azt jelenti, hogy kinyitja a pénztárcáját, míg az ólom generáció átalakítása – a legrosszabb esetben – azt jelenti, hogy beszélgetni vagy e-mailt cserélni egy eladóval.
 • Az ólomgenerációs webhely látogatói gyakran bonyolult, sürgős vagy mindkettővel kapcsolatos igényekkel rendelkeznek. Annak meghatározása, hogy egy vállalat képes-e kielégíteni igényeit, párbeszédet igényel.
 • Különösen a B2B esetében a vásárlási döntéseket erősen befolyásolják a kapcsolati tényezők. Ha a látogatók olyan webhely-tartalmat látnak, amely úgy tűnik, hogy megfelel az igényeiknek, logikus következő lépése az, hogy személyes érzetet szerezzen a társaság iránt.
 • Az üzletemberek túl elfoglaltak ahhoz, hogy órákat (és / vagy nem mindazoknak, akiket érdekelnek a kiadások) online órákat töltsönek beszállítók keresésére. Amikor olyan webhelyre érkeznek, amely látszólag megfelel az igényeiknek, inkább lelkesen keressék meg és erősítsék meg, mint térjenek vissza az első helyre, és azonosítsanak egy másik lehetséges forrásforrást..

A gyors konvertáló webhely szükségessége

Az összes ilyen látogatói viselkedési forgatókönyvet szem előtt tartva – és biztos vagyok benne, hogy még sok másra gondolsz – elég nyilvánvalóvá válik, hogy a gyors átalakításhoz vezető ólom generációs webhelyet kell felépíteni. Ez az oka annak, hogy elkészítettük a „10 módja annak, hogy az Ön vezető generációs webhelye átalakuljon az első látogatáskor… és miért van ítélve, ha nem,” részletes fehér könyvet.

TUDJ MEG TÖBBET: Fehér könyvem itt olvasható vagy letölthető PDF formátumban: https://www.straightnorth.com/company/marketing-resources/10-ways-make-your-lead-generation-website-convert-on-first-visit/.

A fehér könyvben egy gyorsan átalakító webhely 10 olyan tulajdonságát azonosítottuk, amelyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a webhely ellenállhatatlanná váljon az első látogatók számára. A legtöbb ólomgenerációs webhely néhány területen kiemelkedik (feltételezve, hogy valóban komolyan veszik az ólomgenerálást), ám sajnos, ha mind a 10 túllépést nem tapasztaljuk, az értékesítési ügyfelek valószínűleg nem lesznek bőséges.

A vezető generációs weboldal 10 alapvető tulajdonsága

A fehér könyvben tárgyalt területek a következők:

 1. Tartalom: Az üzenet számít. Az ólomgeneráláshoz a tartalomnak meggyőzőnek, informatívnak, relevánsnak, vonzónak, pontosnak és rövidnek kell lennie a beolvasáshoz, és ugyanakkor elég alaposnak kell lennie az értékjavaslat közvetítéséhez. Könnyen? Nem. Szükséges? Igen.
 2. Navigáció: A tartalomhoz hasonlóan a weboldalon történő navigációnak sok szempontból ki kell terjednie. Ennek egyszerűnek, de feleslegesnek kell lennie, és lehetővé kell tennie a felhasználók számára, hogy másodpercek alatt megtalálják pontosan azt, amire szükségük van. Ez nem könnyű feladat egy 20 oldalas webhelyen, és egy hatalmas projekt egy 200 lapozó számára.
 3. Képek: A mai webhely látogatója tipikusan sznob. Nem szabad lenyűgözni az ápolt stock képektől, az ellentmondásos márkakép-ábrázolásoktól és a figyelmeztető vagy zavaró képektől. A vállalatoknak befektetniük kell a jó minőségű képekbe a weboldal megtérülésének előállítása érdekében.
 4. Hitelesség: A szkepticizmus az online vezetők elsőszámú gyilkosa. Minden honlap látogatója kíváncsi – valódi ez a vállalat? Bízhatok benne? A hitelességi elemek, például a vevői beszámolók és a jól ismert ügyfelek emblémáinak ügyes kezelése hatással van az átalakulásokra, amelyeket sok vállalat figyelmen kívül hagy..
 5. Személyes érintés: Emlékezzen az üzleti kapcsolatokról szóló korábbi pontra. Egy hideg, steril webhelymárka nem hozhat létre kapcsolatot az első látogatókkal. Az intelligens cégek személyes kapcsolatot hoznak létre webhelyükön informális írási stílus használatával, az alkalmazottak fényképeinek megjelenítésével és még sok minden mással.
 6. Felszólítás cselekvésre: “Hívjon további információt.” Ásít. “Tudj meg többet.” Kettős ásítás. A cselekvésre való felhívásnak kreatívnak, relevánsnak, értelmesnek és izgalmasnak kell lennie. Az értékesítési vezető keresésének legjobb módja az, ha a webhely látogatói nagyszerű okkal szolgálnak érdeklődésre.
 7. Kapcsolattartó űrlapok: Könnyű (és csábító) tévedni itt, ha egy csomó mezőt kitöltenek – ne csináld. Persze, nagyszerű, ha marketing intelligenciát és adatokat szerezünk, de minden kötelező mező egy új szöget jelent a no-lead koporsóban. A nyomtatványoknak egyszerűnek, felhasználóbarátnak és nem tolakodónak kell lenniük.
 8. Telefonszám: A telefonszám megfelelő és kiemelkedő megjelenítése a webfejlesztést gátolja és megoldja, ám lenyűgöző számú ólomgenerációs webhely rosszul összezavarja a telefongömböt, és ad el olyan vezetékeket, amelyeket egyébként eredményez.
 9. Tesztelés: Az intelligens vállalatok tudják, hogy weboldalai mindig jobbak lehetnek – és csak jobbak lesznek – folyamatos, adatokon alapuló módszertani tesztelés és az iparági bevált gyakorlatok tesztelési módszertanának felhasználásával. Azok a vállalatok, amelyek véletlenszerűen tesztelnek és / vagy az adatok által nem támogatott bélügyekkel járnak, kitűnő esélyt jelentenek webhelyeik rosszabbodására minden „fejlesztéssel”.
 10. Mobil tervezés: A mobilbarát webtartalom nap mint nap egyre fontosabbá válik. A mobil eszközökön keresztüli internethozzáférés meghaladta az asztali számítógépeken való hozzáférést, ezért várható, hogy a rés gyorsan bővüljön. És a cikk írása óta a Google nemrégiben jelentette be, hogy áttér az oldalára mobil-első indexelés. Ha tehát egy vállalat szeretne láthatóvá válni a Google-on az organikus keresés érdekében, akkor webhelyének szuper szilárd mobil tartalommal és kialakítással kell rendelkeznie.

Az elmúlt három évben ügynökségünk tervező csapata egyre nagyobb hangsúlyt fektetett e tíz elemre mind a webdizájn projektekben, mind a weboldalak helyszíni módosításaiban, amelyek támogatják a SEO és a PPC kampányokat. Közvetlen összefüggést látunk e hangsúly és az átváltási arányok általános növekedése és az összes ólomtermelés között ugyanabban az időszakban.

Infuzálja webhelyét ezzel a 10 attribútummal, és az Ön vezetékének növekedése növekszik. Ezenkívül, ha a versenytársak alszanak a webdizájnnál, az még gyorsabban nőhet, mint amennyit tud lépni. Reméljük, hogy ezek a tippek segítenek, és bármilyen kérdést feltehet nekem az alábbi megjegyzés mezőben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me