10 hapa për krijimin e drejtuesve të frikshëm të faqes në internet

Nëse keni një faqe interneti të gjenerimit të plumbit, ju keni shumë më pak kohë sesa mendoni ta shndërroni një vizitor në epërsi të shitjeve. Mësoni pse dhe çfarë të bëni në lidhje me të.


Këshilla për gjenerimin e faqes në internet

Pas analizimit të më shumë se 300,000 shitjeve të çon nga një seksion i gjerë i faqeve të internetit të gjenerimit të plumbit, zbuluam një pjesë të të dhënave jashtëzakonisht të rëndësishme (dhe befasuese):

84 përqind e shitjeve kryesore u krijuan nga vizitorët në internet për herë të parë.

Pse kaq shumë konvertime të vizitave të para?

Urtësia konvencionale në marketingun e gjeneratës së plumbit përqafon durimin — vizitorët nuk janë kthyer në perspektivë brenda natës. Në vend të kësaj, ata kthehen në faqen e internetit të kompanisë, dhe mbrapa dhe prapa, derisa të kapërcejnë skepticizmin ose indiferentizmin e tyre fillestar, dhe të telefonojnë ose të paraqesin një formular hetimi.

 • Kjo sjellje duket mjaft e natyrshme, veçanërisht për B2B, por në të vërtetë ndodh vetëm rreth 15 përqind e kohës. Pse kaq shumë vizitorë kthehen në vizitën e parë? Përgjigjet e mundshme:
 • Llogaritja e rrezikut / shpërblimit është më e rehatshme në një faqe interneti të gjenerimit të plumbit sesa në një faqe në internet eCommerce. Një konvertim në eCommerce nënkupton hapjen e portofolit tuaj, ndërsa një konvertim i gjeneratës së plumbit nënkupton case rastin më të keq — të bisedoni ose shkëmbeni email me një shitës.
 • Vizitorët në një faqe interneti të gjenerimit të plumbit shpesh kanë nevoja që janë të ndërlikuara, urgjente, ose të dyja. Përcaktimi nëse një kompani mund të plotësojë nevojën e tyre kërkon dialog.
 • Në veçanti në B2B, vendimet për blerje ndikohen fuqimisht nga faktorët e marrëdhënieve. Nëse vizitorët shohin përmbajtje në internet që duket se u përshtaten nevojave të tyre, hapi tjetër logjik i tyre tjetër është të krijoni një ndjenjë personale për atë kompani.
 • Njerëzit e biznesit janë shumë të zënë për të kaluar (dhe / ose jo të gjithë ata që janë të interesuar për të shpenzuar) orë në internet në kërkim të furnizuesve. Kur ata arrijnë në një faqe në internet që duket se plotëson nevojat e tyre, ata janë më të etur për të arritur dhe konfirmuar atë sesa të kthehen në shesh dhe të identifikojnë një burim tjetër të mundshëm të furnizimit.

Nevoja për një uebsajt të shpejtë konvertimi

Me gjithë këto skenarë të sjelljes së vizitorëve në mendje – dhe jam i sigurt që mund të mendoni për shumë më tepër – bëhet shumë e qartë që duhet të ndërtohet një faqe interneti për gjenerata të çojë për konvertime të shpejta. Kjo është arsyeja pse ne krijuam letrën e detajuar të bardhë “10 Mënyrat për ta bërë Uebfaqen tuaj të Gjenerimit Lider të Shndërroni në Vizitën e Parë … Dhe Pse Jeni Dënuar Nëse Jo”.

MËSO MË SHUMË: Letra ime e bardhë mund të lexohet ose shkarkohet si PDF këtu: https://www.straightnorth.com/company/marketing-resources/10-ways-make-your-lead-generation-website-convert-on-first-visit/.

Në letrën e bardhë, ne identifikojmë 10 atributet e një uebsajti me konvertim të shpejtë që janë thelbësore për ta bërë atë uebfaqe të papërballueshëm për vizitorët për herë të parë. Shumica e faqeve të internetit të gjenerimit të plumbit shkëlqejnë në disa fusha (duke supozuar se ata janë me të vërtetë serioz në lidhje me gjenerimin e plumbit), por për fat të keq, pa u shkëlqyer në të gjitha 10, udhëheqjet e shitjeve nuk ka të ngjarë të jenë të bollshme.

10 atributet thelbësore të një faqe interneti për gjenerimin e plumbit

Fushat e diskutuara në letrën e bardhë janë si më poshtë:

 1. përmbajtja: Mesazhi ka rëndësi. Për gjenerimin e plumbit, përmbajtja duhet të jetë bindëse, informuese, e rëndësishme, tërheqëse, e saktë dhe e shkurtër sa të skanohet dhe akoma mjaft e plotë për të përcaktuar propozimin e vlerës. Easy? Jo e nevojshme? po.
 2. Navigation: Ashtu si me përmbajtjen, navigacioni i faqes në internet duhet të shkëlqejë në shumë mënyra. Duhet të jetë e thjeshtë por e tepërt dhe t’u japë përdoruesve mundësinë që të gjejnë saktësisht ato që u duhen brenda disa sekondave. Kjo nuk është detyrë e lehtë në një sit prej 20 faqesh dhe është një projekt shumë i madh për një faqe me 200 faqe.
 3. Imagery: Vizitori tipik në faqen e sotme është një snob imazhi. Ai ose ajo nuk do të jetë i impresionuar me imazhe të paqarta të aksioneve, përfaqësime kontradiktore të imazhit të markës dhe imazhe që janë shpërqendruese ose konfuze. Kompanitë duhet të investojnë në imazhe me cilësi të lartë për të prodhuar ROI në faqen e internetit.
 4. besueshmëria: Skepticizmi është vrasësi numër një i drejtimeve në internet. Everydo vizitor vizitor në uebfaqe – A është kjo kompani e vërtetë? A mund t’u besoj atyre? Trajtimi i duhur i elementeve të besueshmërisë siç janë dëshmitë e klientëve dhe logot e klientëve të njohur ka një ndikim në konvertimet që shumë ndërmarrje i anashkalojnë.
 5. Prekja personale: Mos harroni pikën e mëparshme në lidhje me marrëdhëniet e biznesit. Një markë e ftohtë, sterile në internet nuk mund të ndërtojë raporte me vizitorë për herë të parë. Kompanitë e zgjuara shtojnë një prekje personale në faqen e tyre të internetit, duke përdorur një stil informal të shkrimit, duke shfaqur fotografi të punonjësve dhe shumë më tepër.
 6. Thirrje për veprim: “Thirrni për më shumë informacion.” Gjë e mërzitshme. “Mëso më shumë.” Dyfishe. Thirrjet për veprim duhet të jenë krijuese, të rëndësishme, domethënëse dhe emocionuese. Mënyra më e mirë për të fituar një epërsi të shitjeve është t’u jepni vizitorëve në internet një arsye të shkëlqyeshme për të pyetur.
 7. Formularët e Kontaktit: Shtë e lehtë (dhe joshëse) të gabosh këtu duke shtuar një ton fushash të kërkuara – mos e bëj. Sigurisht, është mirë të marrësh inteligjencë dhe të dhëna për marketing, por çdo fushë e kërkuar është një gozhdë tjetër në arkivolin pa plumb. Formularët duhet të jenë të thjeshtë, miqësor dhe jo ndërhyrës.
 8. Numri i telefonit: Afishimi i numrit të telefonit si duhet dhe dukshëm është zhvillimi i uebit duke bllokuar dhe trajtuar, por një numër i mahnitshëm i faqeve të internetit të gjenerimit të plumbit gabojnë topin e telefonit keq, dhe japin larg çon ata përndryshe do të shënonin.
 9. Duke testuar: Kompanitë e zgjuara e dinë që faqet e tyre të internetit gjithmonë mund të jenë më të mira – dhe vetëm do të përmirësohen – përmes një testimi, metodik, të vazhdueshëm, bazuar në të dhëna dhe duke përdorur metodologjitë e testimit të praktikës më të mirë të industrisë. Kompanitë që angazhohen në testimin e rastësishëm, dhe / ose duke përdorur instinktet e zorrëve të pambështetura nga të dhënat, kanë një shans të shkëlqyeshëm për t’i bërë faqet e tyre më keq me çdo “përmirësim”.
 10. Dizajni celular: Përmbajtja në internet miqësore me celularin po bëhet gjithnjë e më e rëndësishme nga dita. Qasja në internet përmes pajisjeve celulare ka tejkaluar qasjen në desktop, dhe të kërkoni hendekun që të zgjerohet me shpejtësi. Dhe, sa i përket këtij shkrimi, Google sapo njoftoi se po zhvendoset indeksimi i parë i lëvizshëm. Kështu, nëse një kompani dëshiron të jetë e dukshme në Google për kërkime organike, në faqen e saj të internetit duhet të ketë përmbajtje dhe dizajn celular super të fortë.

Gjatë tre viteve të fundit, ekipi i dizajnit të agjencisë sonë ka përqendruar gjithnjë e më shumë në të gjitha këto dhjetë artikuj, në të dy projektet e dizajnit në internet dhe gjithashtu në modifikimet e faqeve në internet për të mbështetur fushatat SEO dhe PPC. Ne shohim një lidhje të drejtpërdrejtë midis këtij përqendrimi dhe një rritje të përgjithshme të normave të konvertimit dhe prodhimin total të plumbit për të njëjtën periudhë kohe.

Infuzoni faqen tuaj të internetit me këto 10 atribute dhe tubacioni juaj kryesor do të rritet. Për më tepër, nëse konkurrentët tuaj janë në gjumë në timonin e dizajnit në internet, ai mund të rritet edhe më shpejt nga sa mund të vazhdoni. Shpresojmë që këto këshilla të ndihmojnë dhe të ndjehen të lirë të më bëjnë çdo pyetje që mund të keni në fushën e komenteve më poshtë!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me