10 grunde til, at din virksomhed har brug for markedsføring på sociale medier

Tror sociale netværk er bare en anden strategi blandt traditionelle former for markedsføring? Se, hvordan markedsføring på sociale medier kan være en fordel for din virksomhed.


Hvorfor bruge social media marketing

Virksomheder, især dem, der er etableret i årtier, betragter markedsføring på sociale medier som blot en anden taktik.

Hvad virksomhedsejere ikke ved, er, at der er 3,80 milliarder aktive brugere af sociale medier i verden. Og hvad er oddsen for, at størstedelen af ​​dine målkunder er her?

At markedsføre sociale medier som en eftertanke er derfor som at forsømme dine potentielle kunder. Dette kan være skadeligt for din virksomhed.

Når det er sagt, har vi anført ti grunde til, at din virksomhed har brug for markedsføring på sociale medier:

1. At opbygge forhold til din målgruppe

Sociale medier blev oprindeligt oprettet for at hjælpe folk med at få forbindelse med deres venner og kære, der bor langt væk. I dag bruger smarte virksomhedsejere denne teknologi til at skabe et meningsfuldt forhold til deres publikum og potentielle kunder.

Du kan starte med at oprette og dele indhold, der er relevant for dine følgere. Så hvis du ejer en restaurant, der sælger økologisk mad, kan du bruge sociale medier til at fortælle dit publikum vide om fordelene ved at have en økologisk diæt.

Modtager du altid ofte stillede spørgsmål fra dine følgere på sociale medier? Tal om det på dit sociale netværk!

En god måde at gøre det på er at være vært for en Facebook Live eller starte en YouTube-kanal, hvor du besvarer dit publikums ofte stillede spørgsmål.

Hvis du vil bevise din virksomheds salt og opbygge din troværdighed, skal du huske, at social media marketing er en måde at opnå det på.

2. For at forbedre brand loyalitet

I tråd med at opbygge et meningsfuldt forhold til dit publikum hjælper marketing på sociale medier også med at forbedre brand loyalitet.

Faktisk en undersøgelse offentliggjort af Convince&Konverter afslørede det 53% af amerikanerne er loyale over for de mærker, de følger på sociale medier.

Her er ting: loyale tilhængere af sociale medier engagerer sig i din virksomhed ved at reagere, kommentere og dele dit indhold. For ikke at nævne, at de vil købe og anbefale dine produkter eller tjenester.

Så hvordan kan du opbygge brand loyalitet ved hjælp af sociale medier?

 1. Opret et samfund af ligesindede mennesker omkring dit brand.
 2. Gør dem til de første, der modtager kvalitetsindhold fra dig.
 3. Beløn ​​dine loyale tilhængere af sociale medier.
 4. Brug sociale medier til at levere fremragende kundeservice.
 5. Vær konsekvent i implementeringen af ​​din strategi.

Bare husk, at opbygge brand loyalitet er mere end bare at have tusinder af sociale medier tilhængere og fans. Det handler om at have tovejskommunikation med dit publikum såvel som at engagere dem til at fortsætte med at handle med dig.

3. At føre trafik til dit websted

Bortset fra at opbygge meningsfulde relationer og brand loyalitet, kan du også bruge sociale medier til at føre trafik til dit websted. Og det tror vi på kl Voy Media Advertising Agency NYC.

Ellers vil din webstedstrafik kun være begrænset til en bestemt kilde, hvilket øger din virksomheds eksponering for risici.

For eksempel er din primære og eneste kilde til webtrafik søgemaskiner. Det er muligt, at trafikken vil falde efter en større algoritmeopdatering. Derfor har du brug for en anden kilde til trafikken (i dette tilfælde dine konti på sociale medier) for at afbøde risikoen.

En af de enkleste måder at drive webstedstrafik ved hjælp af sociale medier er at oprette og offentliggøre indhold på dit websted og derefter dele det på dine sociale netværk. En anden måde ville være at køre annoncekampagner på sociale medier, så du kan generere kundeemner til din virksomhed.

4. At lave omkostningseffektiv reklame

Som nævnt tidligere kan du køre annoncer på sociale medier for at generere kundeemner til din virksomhed. Faktisk afslørede en undersøgelse fra eMarketer i 2016 det digitale annonceudgifter ville nå op på 113,18 milliarder dollars i 2020.

For det første skaber digital reklame (inklusive sociale medier) nye annonceringsmuligheder for virksomheder på lokalt og nationalt plan. I modsætning til traditionel annoncering kan du fokusere dit annoncebudget på at målrette mod mennesker, der bor i en bestemt stat eller dem, der har særlige interesser.

For det andet får du kun betaling, når nogen klikker på din annonce. Betyder; kan du vælge, om du vil øge dit budget eller tildele det et andet sted, afhængigt af, hvordan din annonce fungerer.

For det tredje giver reklame på sociale medier dig muligheden for at vide mere om dine målkunder takket være et væld af digital markedsføringsteknologi, der er tilgængelig i dag. Disse giver dig mulighed for at lave bedre annoncekopier, hvilket kan have en positiv indflydelse på din virksomheds bundlinje.

5. At let erhverve nye kunder

Når vi taler om at generere kundeemner, kan marketing på sociale medier nemt få nye kunder til din virksomhed.

Du kan gøre dette organisk ved at tale om, hvordan dine produkter eller tjenester kan hjælpe dine potentielle kunder på sociale medier.

Sig, du ejer et lokalt fitnesscenter. I stedet for at fremvise dit udstyr, kan du tale om, hvordan dit cardio-program var i stand til at hjælpe en af ​​dine lånere med at føle sig selvsikker på sig selv.

I mellemtiden kan du køre en annonce på sociale medier for at reklamere for dit motionscenter. Og den bedste måde at tiltrække nye kunder ved hjælp af denne taktik er at tilbyde rabatter til nye medlemmer.

Hvis du sælger produkter som gymnastikudstyr eller kosttilskud, kan du på den anden side drage fordel af Facebook’s butikfane. Denne funktion giver dig mulighed for at tilføje en slags e-handelsfunktionalitet til din virksomhedsside. Du kan endda parre det med en chatbot, så du kan automatisere nogle dele af online købsprocessen.

Dette kan også være praktisk, når du kører en remarketingkampagne eller gerne vil bede om anmeldelser og anbefalinger på sociale medier.

6. At øge konvertering

Når du gør det rigtigt, kan du medbringe masser af kvalificerede kundeemner til din virksomhed, som du kan forvandle til betalende kunder. Som et resultat kan du øge din konvertering og salg.

Og for at gøre din sociale medier markedsføring rigtigt, skal du huske på, at sociale medier er det sted, hvor virksomheder bliver og opfører sig som mennesker.

Betydning, ikke bare oprette og dele indhold på sociale medier. Interagere med mennesker, der vil give en kommentar til dine indlæg. Endnu bedre, skriv noget, der får dem til at give en kommentar.

Stol ikke bare på din chatbot for at besvare kundespørgsmål. Tag dig tid til at kontrollere henvendelser på sociale medier og besvare dem personligt. Mere, hvis det er så unikt, at din chatbot ikke kan dechiffrere den.

7. At øge salget

Med stigningen i konvertering kommer naturligvis stigningen i salget. Husk dig, 74% af køberne sagde, at sociale medier havde påvirket deres købsbeslutning.

Her er andre statistiske marketingmedier, som du skal huske på:

 • 71% af forbrugerne er mere tilbøjelige til at købe et produkt baseret på henvisninger på sociale medier. (HubSpot)
 • 31% af forbrugerne gennemser nye produkter, de kan købe på sociale medier. (Aimia)
 • Et brands sociale medieindlæg kan påvirke 78% af forbrugernes købsbeslutninger. (Forbes)

Så hvad betyder det for dig? Du skal opbygge en solid mediemarkedsføringsstrategi for at denne platform kan hjælpe dig med at øge din forretningsindtægt.

8. At komme foran dine konkurrenter

Hvis du ejer en startup eller en lille virksomhed, er det mindre sandsynligt, at du kan konkurrere mod et stort selskab eller en virksomhed. Det er fordi de har penge til at køre en landsdækkende marketing- og reklamekampagne.

Sociale medier hjælper dig med at have et jævnt spillefelt mod så store mærker.

Sikker på, din kaffebar er relativt lille sammenlignet med Starbucks, men du kan nullægge dit samfund af loyale lånere. For ikke at nævne, at du kan fokusere din indsats på at markedsføre din virksomhed til en bestemt demografisk.

Til sidst har du måske en anden historie at fortælle om din kaffebar sammenlignet med Starbucks.

9. At tillade målretning og ommåling

Det smukke ved marketing på sociale medier, mere specifikt Facebook-marketing, er, at du kan køre en kampagne, der genoptages ved hjælp af annoncepixels.

En pixel er et stykke kode, som du kan integrere på dit websted for at hjælpe dig med at optimere dine reklamekampagner ved at forstå dine besøgende ‘onlineadfærd.

Sig, du ejer en online butik, og at mange af dine besøgende på webstedet har en tendens til at tilføje varer på deres online indkøbskurv uden at gå videre til kassen. Ved at køre en annoncekampagne, der er målrettet efter, kan du målrette mod disse besøgende med en annonce, der lokker dem til at gennemføre købet.

Således kommer du til at redde, hvad der kunne have været gået glip af muligheder.

10. At få værdifuld kundeindsigt

Bortset fra at oprette forbindelse til dit publikum, omdanne dem til kunder og forbedre din indtægt, giver social media marketing dig også mulighed for at lære mere om dem.

Du kan bruge lytteværktøjer på sociale medier, der lader dig vide, hvad folk siger om dig og din virksomhed online. Hvis du gør det, kan du hoppe over muligheder, hvor du kan vise dine evner inden for din niche.

Sig, du er en træner, og du snubler over en persons statuspost om, hvad han skal spise, hvis han vil tabe sig. Du kan deltage i samtalen, give denne person nogle eksempler, og du kan opbygge et meningsfuldt forhold derfra.

Kort sagt kan social lytning hjælpe dig med at vokse din virksomhed.

Bruger du sociale medier til at hjælpe med at markedsføre din virksomhed og øge salget? Hvordan har det gavnet dig? Lad os høre din historie i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map