10 dizájnstílus a webhely konverziós arányának növelésére

Tanulja meg, hogyan lehet oktatott döntéseket hozni a digitális tervezés terén, amely segít a felhasználóknak az Ön webhelyén végrehajtott műveletek végrehajtásában, és növelheti az átváltási arányt.


Tervezési tippek az átváltási arány javításához

A digitális tervezés evolúciós.

Csakúgy, mint a divat, a digitális tervezés az interneten is fejlődött. Amikor a harang fenekét cserélték a vékony farmerre, a 3D logók ellaposodtak. Emlékszel a neon trendre? Ezek a hangos színek nyugodtak a modern minimalista palettákban, amiket ma látsz. A webhelyek az azonos süti-vágó elrendezések használatától kezdve a saját egyedi geometriai mintáik kidolgozásáig mentek.

A dizájn uralja az internetet, mivel a funkcionalitás most várható.

A következő lépés a felhasználók csábítása az Ön tartalmával és esztétikájával. Ehhez vannak bizonyos feltételek tervezési szabályok be kell tartania. Ezek követése következetesvé teszi a márkanevet és a felhasználókat. Helyes végrehajtásuk esetén ezek a tippek nemcsak felhívják a közönség figyelmét, hanem növelik a konverziós arányt is.

Kezdjük!

1. Alapok: betűkészlet-választás

tervezési tippek betűtípus kiválasztásakor

Ha csak digitális tervezőként indítja útját, akkor a tisztességes figyelmeztetés, ha a betűkészlet meghatározza, akkor vagy megsemmisíti a terveket. A tökéletes betűtípus kiválasztása olyan, mint a megfelelő nyakkendő kiválasztása egy interjúhoz – ez gondolkodást igényel. Ugyanígy, a nyakkendő életre kelti a ruhát, a betűtípus-választás harmonizálja a műalkotást és az üzenetet.

A tervezés alapjaira vonatkozóan az általánosan elfogadott szabály három vagy négy betűkészletből álló betűtípuscsalád létrehozása. Természetesen többet is bevonhat, ha a formatervezés ezt megköveteli, de a márkaépítés konzisztenciájának megőrzése érdekében szilárd alapot szeretne, amely a.

Ne felejtsd el szem előtt tartani a munkád közepét. Ki fog nyomtatni egy hírlevelet? A Serif betűtípusok ̶ betűkészletek a kis díszített sorokkal az egyes betűk végén great kiválóan nyomtathatók, és a legnépszerűbb Serif betűtípusok a Caslon és a Garamond. Ez pusztán a közösségi média csatornáira vonatkozik? Ha igen, Sans Serif betűtípusok uralják a digitális birodalmat. További információt találhat az interneten fröccsenő, felkapott betűtípusokról.

2. Alapok: színséma

Tervezési tippek - a megfelelő színek kiválasztása

Feltétlenül tartsa fenn a jó kapcsolatokat Mrs. Rainbow-val, mert nélküle a dolgok elég szürkévé válhatnak. Tervezőként a színek a legjobb barátok. A koherens és kiegyensúlyozott formatervezés szempontjából elengedhetetlen annak megértése, hogy mely színek járnak jól együtt, és melyek nem.

Több millió helyen el lehet indulni, de minden kezdő számára biztonságos kiindulópont a színek kiválasztása a monokróm palettából. Ez azt jelenti, hogy ugyanazt a színt meg kell tartani, miközben fokozatosan világosabb vagy sötétebb árnyalatokat árnyal. Ha a kényelmi zónában akar maradni, próbáljon ki analóg vagy háromszög színválasztékot. A színkereket tekintve az analóg színek egymást követik; ők közvetlenül egymás mellett vannak. A háromoldalú színek képezik az egyenlő oldalú háromszöget a színkereken. Azok számára, akiknek esetleg meghibásodott a geometria, ez három olyan színt jelent, amelyek egyenletesen vannak elosztva és háromszöget képeznek a színkereken..

Ha úgy érzi, mintha vadon sétálna, akkor a megosztott kiegészítő színséma használata további lehetőséget kínál. Ehhez válasszon egy színt, majd válassza a közvetlenül ellentétes színt, és a két színt mindkét oldalon. Ez a négy szín alkotja megosztott kiegészítő színsémáját!

Érzi magát egy kihívással? Tegye meg a következő lépést, és vessen egy pillantást a színelméletre. Arra utal, hogy a különböző színek eltérő érzelmeket keltenek. Például, míg a meleg színek, például a vörös és a narancs izgalmat és energiát adnak, a hűvös színek, mint például a kék és a zöld, nyugodt és nyugtató hatást fejtenek ki. A színelmélet különösen népszerű az élelmiszeriparban, ahol ConceptDrop, az éhség kiváltására szolgáló vörös és sárga terület. Annak érdekében, hogy növelje webhelyének konverziós arányát, döntse el, mely színek felelnek meg legjobban a márkának, és hogyan tudja hatékonyan használni a mögöttes hangokat.

3. Alapok: Hierarchia

Tervezési tippek a tartalmi hierarchiához

A logikus és jól átgondolt hierarchia létrehozása nemcsak a jó tervezési elv, hanem a SEO legjobb gyakorlata. A felhasználók és a keresőmotorok egyaránt odaítélnek egy jól elrendezett weboldalt, több látogatással. A Google számára az a kérdés, hogy képesek-e megérteni az Ön webhelyének szerkezetét.

Gondoljon arra, mi a legfontosabb, és rendelje meg az egyes elemeket. Az ideális szerkezet egy webhely számára egy piramis lenne, amelynek tetején a kezdőlap jelenik meg, amelyet kategóriaoldalak sorozata követ. Ez a vázlat minden egyes oldalra alkalmazható. Indítsa el a címet, a dátumot, a feliratot, majd kövesse a másolatot.

4. Alapok: arány

A webhelyén mindennek arányosnak kell lennie. NE feszítse ki a fényképeket, és ne gépeljen be egyszerűen helyet kitöltve vagy egy adott esztétikát elérve. A válasz néhány pixel szélességű képeket, vagy a betűkészlet kissé magasabb szintű kitöltése a helyet kitölti. Eleinte ártalmatlannak tűnik, de a képek kinyújtása megfeszíti a pixeleket, csökkentve ezzel a minőségét. Hasonlóképpen, a szöveg meghosszabbítása vagy kibővítése torzítja a betűket, és gyakran nehéz sokszorozni számos sorral. Rossz tervezési szokás is bejutni, így takarítson meg magad, és ne essen ebbe a mintába!

Az Adobe Illustrator vagy az Adobe InDesign használatakor ügyeljen arra, hogy a megfelelő arányvezérlőket használja a fényképek eltorzulásához. Az Illustrator alkalmazásban nyomja meg a Shift gombot a képek beállítása közben. Az InDesign esetében a Shift és a Ctrl billentyűt egyszerre kell megnyomnia, miközben a képeket úgy állítja be, hogy arányosak maradjanak..

Szánjon időt arra, hogy webhelyének minden eleme arányos legyen egymással, hogy elérje a kívánt megjelenést. Nem arányos képekkel vagy mintákkal rendelkező webhelyek amatőrnek és közepesnek tűnnek. A digitális korban felnevelt felhasználók magasabb színvonalúak, és gyorsabban kattintanak rá, ha nem szeretnek valamit a webhelyen. Lehet, hogy valamivel több munka, de a végeredmény, egy céltudatos weboldal megéri!

Gyors tény: A látogatók több mint 38% -a leállítja a weboldallal való kapcsolatfelvételt, ha a tartalom / elrendezés nem vonzó.

5. Ne félj negatívnak lenni!

Tervezési tippek a negatív térhezKépforrás

A negatív szóköz nem üres hely.

Ha túl sok információt ragaszkodik a honlapjára, túlterhel a felhasználók, és őszintén szólva, csak rosszul néz ki. Használjon negatív teret céltudatos és értelmes formatervezéshez. Válasszon bármit a logójától az ajánlathoz, mint fókuszt, majd hagyja el a rajztábla többi részét, ahogy van. Hagyja, hogy ez a fókuszpont mindent beszéljen az Ön számára. Még mindig nem vagy meggyőződve? Nézze meg ezeket a csodálatos márkákat negatív tér felhasználása teljes potenciáljára.

6. A jó minőségű kép több ezer felhasználót érdemes

A DSLR-ekkel egyenértékű okostelefon-kamerákkal nem lehet kifogás a rossz minőségű fényképről, különösen akkor, ha egy terméket próbál forgalmazni az e-kereskedelmi webhelyén. Az összes képének kiváló minőségűnek kell lennie. Győződjön meg róla, hogy gondosan kurálja a képeit, mivel a fotózást általában ténynek tekintik, és az online képek a legjobban a felhasználók számára, akik személyesen látják az Ön termékeit.

Vigyázzon a képek háttérére és megvilágítására is. Van-e színárnyalat, amelyet szerkeszteni kell? Meg kell vágni a képet? Ez mind a fotó design elem, amelyet figyelembe kell venni. Rajzoljon felhasználókat termékeihez oly módon, hogy kinyomtat egy oldalt Sophia Amoruso #Girlboss könyvéből, és hozzon létre képeket, amelyek megmutatják a termék sziluettjét. Tegye vállalkozását és menjen az e-bay-ből a Szilícium-völgybe, magas színvonalú képek feltöltésével.

7. Tegye nyilvánossá a cselekvésre ösztönzést & Pszichológiai eseményindítók

Tervezési tippek a cselekvésre ösztönzéshez

Ne játsszon trükköket a felhasználóival – győződjön meg arról, hogy pontosan tudják, mit kérnek tőlük, és mit akarnak. Tervezze meg kezdőlapját egy konkrét célt szem előtt tartva, és egyetlen cselekvési felhívással üdvözölje a felhasználókat. Az e-kereskedelem iparágán túlmenően győződjön meg arról, hogy a „vásárlás most”, a „fizetés itt” vagy „eladás” kulcsszavak mind észrevehetőek és nyilvánvalóak. A sürgősség eleme hozzásegíti a felhasználókat a cselekvéshez is.

Használja a Közösségi igazolástA UseProof.com egy hatékony szolgáltatás, amely megerősíti a társadalmi bizonyítékot, és ismert, hogy átlagosan 10% -kal növeli az értékesítést.

8. Egyszerűsítse a folyamatot

Az e-kereskedelmi webhely futtatása azt jelenti, hogy a felhasználókat vásárolni szeretné. Hadd csinálják pontosan ezt és nem túl bonyolítja a folyamatot egy csomó felesleges füllel!

Minél többször kell megnyomniuk a Vissza gombot (vagy meg kell keresni a kosár ikont), hogy odamenjenek, ahová akarják, annál nagyobb az esély, hogy egyszerűen feladják és elhagyják a folyamatot.

Sherice Jacob

Tartsa egyszerűen és folytassa az egylépéses folyamatot. Ennél is fontosabb, hagyja, hogy egy-két egyszerű lépésben ellenőrizhessék a kosarat. Ne adjon mentséget vásárlóinak a távozáshoz! A fizetési folyamat egyszerűsítésével növelje konverziós arányát.

9. Nincs meglepetés

Légy előre és egyértelmű arról, amit a felhasználók elvárhatnak az Ön webhelyén. Kerülje el az ügyfelek fizetési folyamata során felbukkanó rejtett költségeket vagy díjakat. Annak érdekében, hogy a felhasználók teljesítsék az Ön CTA-ját, meg kell értenie és látnia kell a kitöltéshez vezető egyértelmű utat. Tegye egyértelművé útjukat, és ne lepje meg őket a pénztárnál.

Gyors tény: A felhasználók több mint 28% -a elhagyja a kosárát, ha váratlan szállítási költségekkel szembesülnek, és a felhasználók 23% -a elhagyja a kosárát, ha új fiókot kell létrehozniuk..

10. Az ügyfél élmény az új felhasználói élmény

Hozzon létre egy olyan részt a webhelyén, amelybe a vásárlók léphetnek, hogy naprakészek és tájékozottak maradjanak. Ez megadja a felhasználóknak egy konkrét helyet, ahol megkereshetik személyes kérdéseiket. Ha ruhákat árusít, akkor mi a visszatérési politikája? Van márkája új kuponokkal? Mi lenne, ha a kapott tárgy hibás?

Ez nagyon fontos a konverziók előmozdításához, mert az ügyfelek elégedettségére utal. Ha létrehoz egy GYIK szekciót vagy valami hasonlót, akkor még hozzáférést is biztosíthat, még akkor is, ha az ügyfélszolgálat képviselői a napra bejelentkeztek. Alapján HelpScout, a fogyasztók úgy találták, hogy az ügyfélszolgálati munkatársak az idő 50% -ában nem találtak választ kérdéseikre! Az egésznek a tetejébe, Az ügyfelek 82% -a a rossz vevői tapasztalatok miatt elhagytak egy társaságot. Integrálja ezt a kritikus tényezőt a digitális formatervezésben, hogy megmutassa vásárlóinak, akik előbb jönnek!

Következtetés

Ez a 10 tervezési tipp jó alapelv, amelyet digitális karrierje során be kell tartani. Az alapoktól a bonyolultabb tervezési döntésekig ezeket a választásokat célzottan kell meghozni. Vigyázzon az esztétikára, és figyelje az átváltási árfolyam növekedését!

Összefoglalva, itt van egy második pillantás:

 1. Alapok: betűkészlet-választás
 2. Alapok: színséma
 3. Alapok: arány
 4. Alapok: Hierarchia
 5. Ne félj negatívnak lenni! (Legalább a tervezésnél)
 6. A kiváló minőségű fénykép ezer felhasználót ér
 7. Tegye nyilvánossá a cselekvésre ösztönzést!
 8. Egyszerűsítse a pénztár folyamatát
 9. Legyen őszinte a felhasználókkal abban, amivel foglalkoznak, ne legyen meglepetés!
 10. Az ügyfélélmény és a digitális tervezés kéz a kézben járnak

Sok szerencsét és a tervezést!!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map