5 Platformat më të mira të marketingut me email për biznesin e vogël

Një përmbledhje e 5 shërbimeve më të mira të marketingut me email për të botuar buletinin e parë të postës elektronike të biznesit tuaj. Gjej & krahasoni platformat më të mira të marketingut me email në 2018.


Programe më të mira të marketingut me email

Një email i thjeshtë konsiderohet ende mënyra më efektive për të marrë para audiencës tuaj. Marketingu me email ju lejon të lidheni drejtpërdrejt me qindra, nëse jo mijëra, të perspektivave të reja, si dhe të mbani kontakte me klientët tuaj ekzistues. Dhe me zgjidhje të plotë të marketingut me email të disponueshëm për bizneset e të gjitha madhësive, çdokush tani mund të krijojë, optimizojë dhe vendosë një buletin të postës elektronike. Për të filluar në buletinin tuaj të parë të postës elektronike, së pari duhet të vendosni se cili shërbim të përdorni. Në këtë artikull, ne do të rendisim platformat më të mira të marketingut me email në dispozicion për pronarët e bizneseve të vogla me të mirat dhe të mirat e secilës prej tyre.

Shërbimet më të mira të marketingut me email me një shikim

Për t’ju ndihmuar të ngushtoni fushën në një numër të arsyeshëm të kandidatëve, ne kemi përzgjedhur pesë të parët tanë në një ndeshje kafaze të marketingut me email. Le të shohim se kush del në krye:

Platforma:
Fillon në:
Prove falas:
Mëso më shumë:
Kontakt i vazhdueshëm20 $ / muaj për 500 kontakte60 ditë provë falas pa kartë krediti të nevojshmeShikoni planet
iContact14 dollarë / muaj për 500 kontakte30 ditë provë pa karta krediti të kërkuaraShikoni planet
etapë13,99 $ / muaj për 600 kontaktePlan falas deri në azhurniminShikoni planet
AWeber19 dollarë / muaj për 500 kontakte30 ditë provë falas me kartë kreditiShikoni planet
Chimp me postë10 dollarë / muaj për 500 kontaktePlan falas deri në azhurniminShikoni planet

Platforma më e mirë e marketingut me email # 1 - Kontakt i vazhdueshëm

Fillon në: 20 $ / muaj

Kontakt i vazhdueshëm
Marketingu me përdorim të thjeshtë për bizneset e vogla

www.constantcontact.com është platforma jonë e preferuar e marketingut me email dhe e para në listën tonë. Në fund të fundit, kjo është ajo që ne përdorim për buletinin tonë HTGO. Kontakti i vazhdueshëm ofron qindra shabllone të personalizueshëm që duken të mira dhe janë miqësore me celularin. Drejtuesit dhe kontaktet tuaja mund të importohen duke përdorur formatet e skedarëve Excel, CSV, ose TXT – apo edhe direkt nga Salesforce. Modelet e tyre mbështesin funksionalitetin multi-media me mundësinë e integrimit të lidhjeve të videove, sondazheve dhe përpunimit të pagesave në trupin e mesazhit tuaj. Funksione më të avancuara janë përfshirë në paketat e tyre Plus, duke ofruar më shumë ruajtje në internet, kuponë të gjurmueshëm, automatizim dhe regjistrim të ngjarjeve. Më e rëndësishmja, platforma e tyre është një nga më të lehtat për t’u përdorur dhe është e përsosur për fillestarët. Një pengesë është që ju duhet të kontaktoni mbështetjen (edhe me një plan të paguar) për të hequr manualisht logon e tyre të reklamuar në secilën poshtëm të buletinit të emailit.

Karakteristikat kryesore:

 • Drejt përpara & i lehtë
 • Karakteristika të fuqishme
 • Automatizimi i postës elektronike
 • Provë falas 60-ditore në dispozicion
 • Modelet e përgjegjshme të celularit
 • 100 dollarë modelim me porosi
 • Biblioteka e figurave të aksioneve
 • Aplikacioni celular në dispozicion
 • Një ruajtje të përfshirë 1 GB
 • Një mbështetje ndaj klientit

Shihni të gjitha tiparet

Zgjedhja kryesore

Platforma më e mirë e marketingut me email # 2 - iContact

Fillon në: 14 $ / muaj

iContact
i thjeshtë & Marketingu i përballueshëm me email është i shpejtë për tu filluar

www.icontact.com është lehtësisht një nga aplikacionet më të njohura të marketingut me email që aktualisht janë në dispozicion, veçanërisht për lehtësinë e përdorimit të tij në fund të projektimit, por edhe për integrimin e tij në median sociale. Butonat socialë janë integruar tashmë në shabllonet e tyre, gjithçka që duhet të bëni është të plotësoni informacionin e llogarisë suaj sociale kur të vendosni profilin tuaj dhe ato automatikisht do të përfshihen në fushatat tuaja. Një tipar tjetër i shkëlqyeshëm është aftësia për të krijuar sondazhe me porosi, të cilat ndihmojnë angazhimin dhe drejtimin e trafikut në faqet tuaja. Modelet janë plotësisht të personalizueshme, duke ju lejuar të përdorni markën tuaj për një pamje të thjeshtë dhe kohezive.

Karakteristikat kryesore:

 • Plotësisht i shkallëzueshëm
 • Lehtë për t’u përdorur
 • Analitika e integruar
 • Provë falas në dispozicion
 • Integrimi i forcës së shitjeve

Shihni të gjitha tiparet

Aplikacioni më i mirë i marketingut me email # 3 - Pika e dalluar

Fillon në: 11,95 $ / muaj

etapë
Programe të përballueshme për marketing të postës elektronike

www.benchmark.com është e përballueshme dhe e lehtë për t’u përdorur për këdo. Edhe ata me njohuri të kufizuar të marketingut me email mund të fillojnë shpejt dhe në mënyrë efektive një fushatë të shkëlqyeshme brenda disa minutash. Paketa themelore përfshin disa mjete të fuqishme të projektimit, si dhe mbi katërqind modele të personalizueshme për t’ju ndihmuar të krijoni mesazhin e përsosur. Integrimi i mediave sociale përfshin Twitter, LinkedIn, Facebook, Flickr, Yelp dhe Pinterest. Krijoni me lehtësi forma imponuese të regjistrimit për t’ju ndihmuar të mbledhni të dhënat e klientëve direkt nga faqja juaj e Facebook.

Karakteristikat kryesore:

 • Lehtë për t’u përdorur
 • autoresponders
 • Sondazhet vijuese
 • Integrimi me Google Analytics
 • Mbështetje teknologjike fleksibël

Shihni të gjitha tiparet

Aplikacioni më i mirë i marketingut me email # 4 - AWeber

Fillon në: 19,00 $ / muaj

AWeber
Treg i lehtë për t’u përdorur, marketing i automatizuar me email për SMB-të

www.aweber.com është një tjetër zgjedhje e shkëlqyeshme për marketing me email dhe ofron shërbime të jashtëzakonshme të marketingut me email për pronarët e bizneseve të vogla. Regjistrimi dhe fillimi është shumë i lehtë, megjithëse do t’ju duhet një kartë krediti (madje edhe për provën e tyre falas) në skedar. Ekziston një video intro shumë e dobishme që do të ndihmojë udhëzuesit e përdoruesve që janë të ri për AWeber se si të përdorin shërbimet e tyre. Krijimi i fushatës dhe buletinit tuaj të parë me email është shumë e lehtë dhe ato gjithashtu kanë rregulla shumë të fuqishme të automatizuara që mund të përdorni. Rregullat e automatizmit janë një nga karakteristikat e tyre më të fuqishme. Modelet e tyre të postës elektronike janë pak të vjetëruara sa i përket dizajnit, por ato mund të modifikohen lehtësisht për t’iu përshtatur ngjyrës dhe stilit të markës suaj. Në përgjithësi, AWeber është një zgjedhje e shkëlqyeshme për marketing me email.

Karakteristikat kryesore:

 • Lehtë për t’u përdorur
 • Rregulla të fuqishme automatizimi
 • Modelet e përgjegjshme të celularit
 • 700+ shabllone premada
 • 229 dollarë model model
 • Integroni aplikacionet e palëve të treta
 • Menaxhimi i pajtimtarëve
 • Aplikacioni bazë celular
 • Provë falas / cc e nevojshme

Shihni të gjitha tiparet

Aplikacioni më i mirë i marketingut me email # 5 - Chimp me postë

Fillon në: $ 10 / muaj

Chimp me postë
Alternativa popullore për bizneset e vogla

www.mailchimp.com ka udhëhequr fushën në marketing me postë elektronike B2C, duke ndihmuar të gjitha llojet e bizneseve të lidhen me audiencën e tyre në një platformë fleksibël, të bazuar në internet, i cili është aq i lehtë për t’u përdorur një majmun mund ta bëjë këtë (ose kështu thonë ata! ). Një nga karakteristikat e tij më bindëse është se është falas për t’u përdorur për deri në 2000 pajtimtarë, dhe madje edhe në këtë nivel, tiparet më të njohura dhe të dobishme vijnë standarde. Paketat Premium ju lejojnë të synoni dhe segmentoni audiencën tuaj në lista të shumta. Fushatat mund të planifikohen dhe gjurmohen me procese të automatizuara, dhe madje mund të lidhen me llogarinë tuaj Google Analytics nëse keni nevojë për raporte më të thella. Integrimi është siguruar me qindra aplikacione të tjera duke përfshirë Salesforce, Eventbrite, Shopify, Monkey Survey dhe të gjitha faqet e njohura të mediave sociale.

Karakteristikat kryesore:

 • Plani themelor falas
 • Planet me vëllim të lartë të disponueshëm
 • Integrimi në tregti elektronike
 • automatizim
 • Plotësisht i shkallëzueshëm për nevojat tuaja

Shihni të gjitha tiparet

Zgjedhja e Softuerit të duhur të marketingut me email për nevojat tuaja

Megjithëse lista e aplikacioneve dhe shërbimeve të marketingut me email vazhdon të rritet çdo ditë, shanset janë nëse ekziston një aplikacion specifik që i përshtatet nevojave të biznesit tuaj. Me një strategji solide për marketing të postës elektronike, ju tashmë jeni gati për sukses – pse të mos e bëni më të lehtë me një aplikacion dhe plan që plotëson të gjitha nevojat tuaja buxhetore dhe funksionale? Shanset janë, ju po drejtoni një anije të ngushtë dhe gjithmonë do të ketë nevojë për të qëndruar të ligët. Ownerdo pronar ose menaxher i biznesit ka bërë vetes të njëjtën pyetje: çfarë vlere do të sjellë kjo zgjidhje për rrjedhën time të punës, dhe si mund ta mas vlerën e saj? Identifikoni tiparet sesa tingëllojnë më mirë me ju. Mos zgjidhni një plan që mund të merrni për një provë – por edhe nëse është falas, mos harxhoni kohë të personalizoni një aplikacion që nuk bën atë që ju nevojitet për të bërë. Bëni një listë të veçorive më të rëndësishme dhe përpiquni të gjeni diçka që shënon të gjitha kutitë tuaja.

Mos harroni …

Marrja e jetës suaj më e lehtë është emri i lojës. Ju keni ndoshta gjëra më të mira për të bërë sesa të humbni kohë në procese komplekse ose të gjeni rrugë pune kur diçka nuk funksionon ashtu siç dëshironi. Dhe gjithmonë shikoni të ardhmen, përpara se të vendosni për aplikacionin tuaj të përsosur të marketingut me email. Pyete veten: a është ky një shërbim që mund të shkojë me mua, apo do të më duhet të kërkoj mundësi të tjera nëse kompania ime rritet? A është e lehtë për t’u përdorur, apo do të na duhet të zbatojmë një program trajnimi? Si do ta di se po funksionon? Kindfarë lloj të dhënash do të japë për të vërtetuar ROI-in e saj? Programi i marketingut me email me të cilin shkoni duhet të jetë aq i thjeshtë për t’u përdorur sa është për t’u kuptuar. Zgjidhni një me një grup të fortë mjetesh, dhe preferohet një me mbështetje të shkëlqyeshme të klientit përmes kanaleve të shumta, si chat, email dhe kontakt direkt telefonik. Mbi të gjitha, mbajeni të thjeshtë dhe lëreni fushatën tuaj të mrekullueshme të flasë vetë.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me