5 parasta sähköpostimarkkinointiympäristöä pienyrityksille

Katsaus viiteen suosituimpaan sähköpostimarkkinointipalveluun yrityksen ensimmäisen sähköpostiuutiskirjeen julkaisemiseksi. löytö & vertaa vuoden 2018 parhaita sähköpostimarkkinointijärjestelmiä.

Paras sähköpostimarkkinointiohjelmisto

Yksinkertaista sähköpostia pidetään edelleen tehokkaimpana tapana saada yleisösi eteen. Sähköpostimarkkinoinnin avulla voit olla yhteydessä suoraan satoihin, ellei tuhansiin, uusiin näkymiin ja pitää yhteyttä nykyisiin asiakkaisiisi. Ja täydellisillä sähköpostimarkkinointiratkaisuilla, jotka ovat saatavilla kaiken kokoisille yrityksille, kuka tahansa voi nyt luoda, optimoida ja ottaa käyttöön upea sähköpostiuutiskirje. Aloittaaksesi ensimmäisen sähköpostiuutiskirjeesi sinun on ensin päätettävä, mitä palvelua käytetään. Tässä artikkelissa luetellaan parhaat pienyritysten omistajille tarkoitetut sähköpostimarkkinointijärjestelmät, joista kummatkin hyödyt ja haitat.

Parhaat sähköpostimarkkinointipalvelut yhdellä silmäyksellä

Jotta voimme rajata kentän kohtuulliseen määrään ehdokkaita, olemme laatineet viiden parhaan joukon vähän sähköpostimarkkinointihäkkiottelussa. Katsotaanpa kuka tulee esiin:

Platform:
Alkaa:
Ilmainen kokeilu:
Lisätietoja:
Jatkuva yhteyshenkilö20 dollaria kuukaudessa 500 kontaktille60 päivän ilmainen kokeilu ilman luottokorttiaNäytä suunnitelmat
iContact14 dollaria kuukaudessa 500 kontaktille30 päivän ilmainen kokeilu ilman luottokorttiaNäytä suunnitelmat
benchmark13,99 dollaria kuukaudessa 600 yhteystiedolleIlmainen suunnitelma päivitykseen astiNäytä suunnitelmat
AWeber19 dollaria kuukaudessa 500 kontaktille30 päivän ilmainen kokeilu luottokortillaNäytä suunnitelmat
Posti simpanssi10 dollaria kuukaudessa 500 kontaktilleIlmainen suunnitelma päivitykseen astiNäytä suunnitelmat

Paras sähköpostimarkkinointiympäristö # 1 - jatkuva yhteyshenkilö

Alkaa: 20 dollaria kuukaudessa

Jatkuva yhteyshenkilö
Helppo käyttää sähköpostimarkkinointia pienille yrityksille

www.constantcontact.com on suosikki sähköpostimarkkinointialustamme ja ensimmäinen luettelossamme. Loppujen lopuksi tätä käytämme omassa HTGO-uutiskirjeessämme. Jatkuva yhteys tarjoaa satoja muokattavia malleja, jotka näyttävät hyvältä ja ovat mobiiliystävällisiä. Lyijyisi ja yhteystietosi voidaan tuoda Excel-, CSV- tai TXT-tiedostomuodoilla – tai jopa suoraan Salesforcesta. Niiden mallit tukevat multimedian toimintoja kyvyllä integroida video-, kysely- ja maksujenkäsittelylinkit viestisi runkoon. Plus-paketteihin sisältyy edistyneempiä toimintoja, jotka tarjoavat enemmän online-tallennustilaa, jäljitettäviä kuponkeja, automaatiota ja tapahtumien rekisteröintiä. Mikä tärkeintä, niiden alusta on yksi helpoimmin käytettävistä ja sopii erinomaisesti aloittelijoille. Yksi haittapuoli on, että sinun on otettava yhteyttä tukeen (jopa maksetun suunnitelman kanssa) poistaaksesi manuaalisesti jokaisesta sähköpostin uutiskirjeen alaosassa mainostetun logon..

Avainominaisuudet:

 • Suoraan eteenpäin & helppo
 • Tehokkaat ominaisuudet
 • Sähköpostiautomaatio
 • Ilmainen 60 päivän kokeiluversio
 • Mobiili reagoivat mallit
 • 100 dollaria mukautettu malli
 • Kantakuvakirjasto
 • Mobiilisovellus saatavilla
 • 1 Gt tallennustila mukana
 • + Asiakastuki

Katso kaikki ominaisuudet

Suosituin valinta

Paras sähköpostimarkkinointiympäristö # 2 - iContact

Alkaa: 14 dollaria kuukaudessa

iContact
Yksinkertainen & Edullinen sähköpostimarkkinointi, jonka avulla pääset alkuun

www.icontact.com on helposti yksi tällä hetkellä saatavilla olevista suosituimmista sähköpostimarkkinointisovelluksista, etenkin sen helppokäyttöisyyden vuoksi suunnittelupäässä, mutta myös sosiaalisen median integroinnin vuoksi. Sosiaaliset painikkeet on jo integroitu malleihin. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on täyttää sosiaalitilisi tiedot, kun määrität profiilisi, ja ne sisällytetään automaattisesti kampanjoihisi. Toinen hieno ominaisuus on kyky luoda mukautettuja tutkimuksia, jotka auttavat sitoutumista ja lisäävät liikennettä sivustoillesi. Mallit ovat täysin muokattavissa, joten voit käyttää omaa tuotemerkkiäsi virtaviivaiseksi ja yhtenäiseksi.

Avainominaisuudet:

 • Täysin skaalautuva
 • Helppokäyttöinen
 • Sisäänrakennettu analytiikka
 • Ilmainen kokeiluversio saatavilla
 • Myyntivoiman integrointi

Katso kaikki ominaisuudet

Paras sähköpostimarkkinointisovellus # 3 - Vertailuarvo

Alkaa: 11,95 dollaria kuukaudessa

benchmark
Edullinen sähköpostimarkkinointiohjelmisto

www.benchmark.com on edullinen ja helppokäyttöinen kenelle tahansa. Jopa ne, joilla on rajallinen tietämys sähköpostimarkkinoinnista, voivat nopeasti ja tehokkaasti käynnistää suuren kampanjan muutamassa minuutissa. Peruspaketti sisältää joitain tehokkaita suunnittelutyökaluja sekä yli neljäsataa muokattavaa mallia, jotka auttavat sinua valmistamaan täydellisen viestin. Sosiaaliseen mediaan integroituminen sisältää Twitterin, LinkedInin, Facebookin, Flickrin, Yelpin ja Pinterestin. Luo helposti houkuttelevia rekisteröintilomakkeita, joiden avulla voit kerätä asiakastietoja suoraan Facebook-sivulta.

Avainominaisuudet:

 • Helppokäyttöinen
 • automaattisilta
 • Seurantatutkimukset
 • Integrointi Google Analyticsiin
 • Joustava tekninen tuki

Katso kaikki ominaisuudet

Paras sähköpostimarkkinointisovellus # 4 - AWeber

Alkaa: 19,00 dollaria kuukaudessa

AWeber
Helppo käyttää, automatisoitua sähköpostimarkkinointia pienille ja keskisuurille yrityksille

www.aweber.com on toinen hieno valinta sähköpostimarkkinoinnissa ja tarjoaa poikkeuksellisia sähköpostimarkkinointipalveluita pienyritysten omistajille. Rekisteröityminen ja aloittaminen on erittäin helppoa, vaikka tarvitset tiedostossa luottokortin (jopa heidän ilmaiseksi kokeiluversioonsa). On erittäin hyödyllinen esittelyvideo, joka auttaa AWeberin uusia käyttäjiä käyttämään palveluitaan. Ensimmäisen sähköpostikampanjan ja uutiskirjeen luominen on erittäin helppoa, ja heillä on myös erittäin tehokkaita automatisoituja sääntöjä, joita voit hyödyntää. Automaatiosäännöt ovat yksi niiden tehokkaimmista ominaisuuksista. Heidän sähköpostipohjansa ovat suunnittelun suhteen hieman vanhentuneita, mutta niitä voi helposti muokata sopimaan brändisi väriin ja tyyliin. Kaiken kaikkiaan AWeber on loistava valinta sähköpostimarkkinointiin.

Avainominaisuudet:

 • Helppokäyttöinen
 • Tehokkaat automaatiosäännöt
 • Mobiili reagoivat mallit
 • Yli 700 esivalmistettua mallia
 • Mukautettu 229 dollarin mallisuunnittelu
 • Integroi kolmannen osapuolen sovellukset
 • Tilaajien hallinta
 • Perus mobiilisovellus
 • Tarvitaan ilmainen kokeilu / kopio

Katso kaikki ominaisuudet

Paras sähköpostimarkkinointisovellus # 5 - Mail simpanssi

Alkaa: 10 dollaria kuukaudessa

Posti simpanssi
Suosittu vaihtoehto pienyrityksille

www.mailchimp.com on johtava B2C-sähköpostimarkkinoinnin alalla, auttaen kaikenlaisia ​​yrityksiä ottamaan yhteyden yleisöönsä joustavalla, verkkopohjaisella alustalla, jota on niin helppo käyttää apinalla, joka voisi tehdä sen (tai niin sanotaankin!) ). Yksi sen houkuttelevimmista ominaisuuksista on, että sitä voi käyttää ilmaiseksi jopa 2000 tilaajalle, ja jopa tällä tasolla suosituimmat ja hyödyllisimmät ominaisuudet ovat vakiona. Premium-pakettien avulla voit kohdistaa ja segmentoida yleisösi useisiin luetteloihin. Kampanjoita voidaan suunnitella ja seurata automatisoiduilla prosesseilla, ja ne voidaan jopa linkittää Google Analytics -tiliisi, jos tarvitset perusteellisempia raportteja. Integrointi tarjotaan satojen muiden sovellusten kanssa, kuten Salesforce, Eventbrite, Shopify, Survey Monkey ja kaikki suositut sosiaalisen median sivustot..

Avainominaisuudet:

 • Ilmainen perussuunnitelma
 • Suuri määrä suunnitelmia saatavilla
 • verkkokaupan integrointi
 • automaatio
 • Täysin skaalautuva tarpeisiisi

Katso kaikki ominaisuudet

Oikeiden sähköpostimarkkinointiohjelmistojen valitseminen

Vaikka sähköpostimarkkinointisovellusten ja -palveluiden luettelo kasvaa edelleen päivittäin, on todennäköistä, että on olemassa yksi erityinen sovellus, joka sopii yrityksesi tarpeisiin. Vakaalla sähköpostimarkkinointistrategialla olet jo valmiina menestykseen – miksi et helpottaisi sovellusta ja suunnitelmaa, joka vastaa kaikkia budjettisi ja toiminnallisia tarpeitasi? Mahdollisuudet ovat, sinulla on tiukka laiva ja aina on oltava tarve pysyä nojalla. Jokainen yrityksen omistaja tai johtaja on esittänyt itselleen saman kysymyksen: mitä arvoa tämä ratkaisu tuo työnkululleni ja kuinka voin mitata sen arvoa? Tunnista ominaisuudet kuin mikä parhaiten resonoi kanssasi. Valitse suunnitelma, jonka voit ottaa koeajoon – mutta vaikka se olisi ilmainen, älä tuhlaa aikaa mukauttamalla sovellusta, joka ei tee sitä mitä tarvitset. Tee luettelo tärkeimmistä ominaisuuksista ja yritä laskeutua sellaiseen, joka merkitsee kaikki laatikot.

Muistaa…

Elämäsi helpottaminen on pelin nimi. Sinulla on todennäköisesti parempia asioita kuin tuhlata aikaa monimutkaisiin prosesseihin tai löytää kiertotapoja, kun jokin ei toimi haluamallasi tavalla. Ja katso aina tulevaisuuteen ennen kuin päätät täydellisestä sähköpostimarkkinointisovelluksesta. Kysy itseltäsi: onko tämä palvelu, joka voi skaalata minua vai onko minun etsittävä muita vaihtoehtoja, jos yritys kasvaa? Onko sitä helppo käyttää vai onko meidän toteutettava koulutusohjelma? Kuinka tiedän, että se toimii? Millaisia ​​tietoja se toimittaa ROI: n todistamiseksi? Mukana käytetyn sähköpostimarkkinointiohjelman tulisi olla yhtä helppokäyttöinen kuin se on ymmärrettävää. Valitse yksi vankalla työkalusarjalla ja mieluiten yksi, jolla on erinomainen asiakastuki useiden kanavien, kuten chatin, sähköpostin ja suoran puhelinyhteyden kautta. Ennen kaikkea pidä se yksinkertaisena ja anna mahtava kampanjasi puhua puolestaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me