5 najboljih platformi za marketing e-pošte za male tvrtke

Pregled prvih 5 usluga marketinga putem e-pošte za pokretanje prvog biltena o vašoj tvrtki. Pronaći & usporedite najbolje platforme za marketing putem e-pošte u 2018. godini.


Najbolji softver za e-poštu

Jednostavna e-pošta još uvijek se smatra najučinkovitijim načinom za postizanje prednosti pred vašom publikom. Marketing putem e-pošte omogućuje vam izravno povezivanje sa stotinama, ako ne i tisućama novih perspektiva, kao i zadržavanje kontakta sa postojećim kupcima. A s cjelovitim rješenjima za marketing putem e-pošte dostupna za tvrtke svih veličina, sada svatko može kreirati, optimizirati i implementirati sjajan newsletter e-pošte. Da biste započeli sa svojim prvim biltenom e-pošte, prvo morate odlučiti koju ćete uslugu koristiti. U ovom ćemo članku navesti najbolje platforme za marketing putem e-pošte dostupne vlasnicima malih poduzeća sa prednostima i nedostacima svake od njih.

Najbolje usluge marketinga putem e-pošte

Da bismo vam pomogli da suzite polje na razuman broj kandidata, uvrstili smo naših pet najboljih u mali dio kaveznog marketinga putem e-pošte. Pogledajmo tko izlazi na vrhu:

Platforma:
Počinje u:
Besplatno probno razdoblje:
Saznajte više:
Stalni kontakt20 dolara mjesečno za 500 kontakata60-dnevno besplatno probno razdoblje bez kreditne karticePogledajte planove
iContact14 dolara mjesečno za 500 kontakata30 dana besplatno probno razdoblje bez kreditne karticePogledajte planove
reper13,99 USD / mjesečno za 600 kontakataBesplatni plan do nadogradnjePogledajte planove
aweber$ 19 / mjesečno za 500 kontakata30 dana besplatno probno razdoblje s kreditnom karticomPogledajte planove
Šimpanza za poštu10 USD mjesečno za 500 kontakataBesplatni plan do nadogradnjePogledajte planove

Najbolja platforma za marketing putem e-pošte br. 1 - stalan kontakt

Počinje od: 20 USD mjesečno

Stalni kontakt
Marketing putem e-pošte za malu tvrtku za jednostavno korištenje

www.constantcontact.com je naša omiljena platforma za marketing putem e-pošte i prva na našoj listi. Napokon, ovo je ono što koristimo za vlastiti HTGO bilten. Stalni kontakt nudi stotine prilagodljivih predložaka koji izgledaju dobro i mobilni su. Vaši vodiči i kontakti mogu se uvesti pomoću Excel, CSV ili TXT formata datoteka – ili čak izravno iz Salesforcea. Njihovi predlošci podržavaju multimedijsku funkcionalnost s mogućnošću integriranja veza za obradu videozapisa, anketa i plaćanja u tijelo vaše poruke. Naprednije funkcije uključene su u njihove Plus pakete, a nude više internetske pohrane, kupona koji se mogu pratiti, automatizacije i registracije događaja. Ono što je najvažnije, njihova je platforma jedna od najlakših za uporabu i savršena je za početnike. Jedan nedostatak je da se morate obratiti službi za podršku (čak i s plaćenim planom) kako biste ručno uklonili njihov logotip oglašen u svakoj podnožji newsletter-a.

Glavne značajke:

 • Ravno naprijed & lako
 • Snažne značajke
 • Automatizacija e-pošte
 • Besplatno 60-dnevno suđenje je dostupno
 • Predlošci koji reagiraju na mobilnim uređajima
 • Dizajn predloška po mjeri u iznosu od 100 USD
 • Biblioteka slika
 • Dostupna je mobilna aplikacija
 • Sadržaj 1GB pohrane
 • Korisnička podrška +

Pogledajte sve značajke

Najbolji izbor

Najbolja platforma za marketing putem e-pošte br. 2 - iContact

Počinje od: 14 USD mjesečno

iContact
Jednostavan & Pristupačni marketing putem e-pošte brz je za početak

www.icontact.com je lako jedna od trenutno najpopularnijih aplikacija za marketing putem e-pošte koja je trenutno dostupna, posebno zbog svoje jednostavne uporabe na kraju dizajna, ali i zbog integracije u društvene medije. Gumbi za društvene mreže već su integrirani u njihove predloge, sve što morate učiniti je popuniti podatke o vašem društvenom računu kada postavite svoj profil i oni će automatski biti uključeni u vaše kampanje. Još jedna velika značajka je mogućnost stvaranja prilagođenih anketa koje pomažu u angažiranju i usmjeravanju prometa na vaše web stranice. Predlošci su u potpunosti prilagodljivi, omogućujući vam da upotrebljavate vlastiti brend za racionalan i kohezivan izgled.

Glavne značajke:

 • Potpuno skalabilno
 • Jednostavan za korištenje
 • Ugrađena analitika
 • Besplatna proba je dostupna
 • Integracija prodajne snage

Pogledajte sve značajke

Najbolja aplikacija za marketing putem e-pošte br. 3 - mjerila

Počinje u: 11,95 USD mjesečno

reper
Pristupačni softver za e-poštu

www.benchmark.com je pristupačan i jednostavan za svakoga. Čak i oni s ograničenim znanjem marketinga e-pošte mogu brzo i učinkovito pokrenuti sjajnu kampanju u nekoliko minuta. Osnovni paket uključuje neke moćne alate za dizajn kao i preko četiri stotine prilagodljivih predložaka koji će vam pomoći da napravite savršenu poruku. Integracija društvenih medija uključuje Twitter, LinkedIn, Facebook, Flickr, Yelp i Pinterest. Jednostavno izradite uvjerljive obrasce za prijavu koji će vam pomoći pri prikupljanju podataka o kupcima izravno sa vaše Facebook stranice.

Glavne značajke:

 • Jednostavan za korištenje
 • autoresponders
 • Nadzorne ankete
 • Integracija s Google Analyticsom
 • Fleksibilna tehnička podrška

Pogledajte sve značajke

Najbolja aplikacija za marketing putem e-pošte br. 4 - AWeber

Počinje u: 19,00 USD mjesečno

aweber
Jednostavan za korištenje, automatizirani marketing putem e-pošte za mala i srednja poduzeća

www.aweber.com je još jedan odličan izbor za e-mail marketing i nudi izvanredne usluge marketinga putem e-pošte za vlasnike malih poduzeća. Prijavljivanje i početak rada vrlo je lako, iako će vam trebati kreditna kartica (čak i za njihovo besplatno probno razdoblje) na datoteci. Postoji vrlo korisni uvodni video koji će pomoći korisnicima koji su novi u AWeberu kako koristiti njihove usluge. Stvaranje prve kampanje za e-poštu i biltena vrlo je jednostavno, a oni imaju vrlo moćna automatizirana pravila koja možete koristiti. Pravila automatizacije su jedna od njihovih najmoćnijih značajki. Njihovi predlošci e-pošte malo su zastarjeli u pogledu dizajna, ali mogu se lako izmijeniti u skladu s bojom i stilom vaše marke. Sve u svemu, AWeber je odličan izbor za marketing putem e-pošte.

Glavne značajke:

 • Jednostavan za korištenje
 • Moćna pravila automatizacije
 • Predlošci koji reagiraju na mobilnim uređajima
 • 700+ unaprijed predloženih predložaka
 • 229 USD prilagođeni dizajn predloška
 • Integrirajte aplikacije treće strane
 • Upravljanje pretplatnicima
 • Osnovna mobilna aplikacija
 • Potrebno je besplatno probno razdoblje / ccm

Pogledajte sve značajke

Najbolja aplikacija za marketing putem e-pošte br. 5 - Šimpanza putem pošte

Počinje od: 10 USD mjesečno

Šimpanza za poštu
Popularna alternativa za mala poduzeća

www.mailchimp.com vodi na polju B2C marketinga putem e-pošte, pomažući svim poslovnim subjektima da se povežu sa svojom publikom na fleksibilnoj web platformi koja je tako jednostavna za korištenje, jer majmun može to učiniti (ili tako kažu! ). Jedna od njegovih najupečatljivijih karakteristika je ta što je besplatna za upotrebu do 2000 pretplatnika, a čak i na ovoj razini, najpopularnije i korisne značajke dolaze u standard. Premium paketi omogućuju vam ciljanje i segmentiranje publike na više popisa. Kampanje se može zakazati i pratiti automatiziranim procesima, a mogu se čak i povezati s vašim računom na usluzi Google Analytics ako vam trebaju podrobnija izvješća. Integracija je osigurana sa stotinama drugih aplikacija, uključujući Salesforce, Eventbrite, Shopify, Survey Monkey i sve popularne web stranice s društvenim medijima.

Glavne značajke:

 • Besplatni osnovni plan
 • Dostupni su planovi velikog volumena
 • Integracija e-trgovine
 • automatizacija
 • Potpuno prilagodljiv svojim potrebama

Pogledajte sve značajke

Odabir pravog softvera za marketing putem e-pošte za vaše potrebe

Iako popis aplikacija i usluga za e-poštu i dalje raste svakodnevno, postoji vjerovatnoća da postoji jedna specifična aplikacija koja vašoj tvrtki odgovara. S postojanom čvrstom marketinškom strategijom putem e-pošte, vi ste već spremni za uspjeh – zašto ne olakšati aplikaciju i plan koji zadovoljava sve vaše proračunske i funkcionalne potrebe? Šanse su da vodite tijesan brod i uvijek će biti potreba da ostanete mršavi. Svaki vlasnik ili menadžer poduzeća postavio si je isto pitanje: koju će vrijednost ovo rješenje donijeti u mom tijeku rada i kako mogu izmjeriti njegovu vrijednost? Identificirajte značajke nego što najbolje odgovaraju s vama. Odaberite plan koji možete uzeti za probnu vožnju – ali iako je besplatan, ne gubite vrijeme na prilagođavanje aplikacije koja ne radi ono što trebate. Napravite popis najvažnijih značajki i pokušajte sletjeti na nešto što otkucava sve vaše kutije.

Zapamtiti…

Olakšavanje vašeg života naziv je igre. Vjerojatno vam je bolje od toga da gubite vrijeme na složene procese ili pronalazite zaobilazne poteze kada nešto ne funkcionira onako kako želite. I uvijek gledajte u budućnost prije nego što odlučite za vašu savršenu aplikaciju za marketing putem e-pošte. Zapitajte se: je li to usluga koja se može mjeriti sa mnom ili ću morati potražiti druge mogućnosti ako moja tvrtka raste? Je li jednostavan za upotrebu ili će nam trebati implementirati program obuke? Kako ću znati da djeluje? Kakve će podatke isporučiti da dokaže svoj ROI? Program marketinga putem e-pošte s kojim idete trebao bi biti jednako jednostavan za upotrebu. Odaberite jedan s robusnim setom alata, a najbolje je onaj s izvrsnom korisničkom podrškom putem više kanala, kao što su chat, e-pošta i izravni telefonski kontakt. Prije svega, neka bude jednostavno i neka vaša sjajna kampanja govori sama za sebe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me