5 най-добри електронни маркетингови платформи за малък бизнес

Преглед на топ 5 имейл маркетингови услуги за стартиране на първия имейл бюлетин на вашия бизнес. намирам & сравнете най-добрите електронни маркетингови платформи за 2018 година.


Най-добрият софтуер за маркетинг по имейл

Един прост имейл все още се счита за най-ефективният начин да се измъкнете пред аудиторията си. Маркетингът по имейл ви позволява директно да се свържете със стотици, ако не и с хиляди, нови перспективи, както и да поддържате връзка със съществуващите си клиенти. И с пълни решения за маркетинг по имейл, достъпни за фирми от всякакви размери, всеки вече може да създава, оптимизира и внедрява страхотен имейл бюлетин. За да започнете с първия си имейл бюлетин, първо трябва да решите коя услуга да използвате. В тази статия ще изброим най-добрите платформи за имейл маркетинг, достъпни за собствениците на малък бизнес с плюсовете и минусите на всяка от тях.

Най-добрите маркетингови услуги за електронна поща

За да ви помогнем да стесните полето до разумен брой кандидати, ние поставихме първите пет в най-малкото имейл маркетингова клетка. Нека видим кой излиза отгоре:

платформа:
Започва в:
Безплатен пробен период:
Научете повече:
Постоянен контакт$ 20 на месец за 500 контактаБезплатен пробен период от 60 дни, без да се изисква кредитна картаВижте планове
iContact$ 14 / месец за 500 контакта30-дневна безплатна пробна версия без кредитна картаВижте планове
репер$ 13,99 / месец за 600 контактаБезплатен план до надгражданеВижте планове
Aweber$ 19 / месец за 500 контакта30-дневна безплатна пробна версия с кредитна картаВижте планове
Шимпанз по пощата$ 10 на месец за 500 контактаБезплатен план до надгражданеВижте планове

Най-добрата електронна маркетингова платформа №1 - Постоянен контакт

Започва от: $ 20 / месец

Постоянен контакт
Лесен за използване имейл маркетинг за малкия бизнес

www.constantcontact.com е нашата любима платформа за маркетинг на имейли и на първо място в нашия списък. В крайна сметка това е този, който използваме за нашия собствен информационен бюлетин HTGO. Постоянният контакт предоставя стотици персонализирани шаблони, които изглеждат добре и са мобилни. Вашите клиенти и контакти могат да бъдат импортирани с помощта на файлови формати на Excel, CSV или TXT – или дори директно от Salesforce. Техните шаблони поддържат мултимедийна функционалност с възможност за интегриране на връзки за обработка на видео, анкети и плащания в тялото на вашето съобщение. По-модерните функции са включени в техните пакети Plus, предлагащи повече онлайн съхранение, проследяващи купони, автоматизация и регистрация на събития. Най-важното е, че тяхната платформа е една от най-лесните за използване и е идеална за начинаещи. Един недостатък е, че трябва да се свържете с екипа за поддръжка (дори с платен план), за да премахнете ръчно логото им, рекламирано във всеки имейл бюлетин.

Основни функции:

 • Право напред & лесно
 • Мощни функции
 • Автоматизация по имейл
 • Налична е безплатна 60-дневна пробна версия
 • Мобилни отзивчиви шаблони
 • 100 щатски долара дизайн по избор
 • Фондова библиотека с изображения
 • Налично мобилно приложение
 • Включено е 1 GB съхранение
 • Поддръжка на клиенти +

Вижте всички функции

Топ избор

Най-добрата електронна маркетингова платформа №2 - iContact

Започва от: $ 14 / месец

iContact
прост & Достъпен маркетинг по имейл, бърз за начало

www.icontact.com е лесно едно от най-популярните приложения за имейл маркетинг, които са налични в момента, най-вече заради лесната му употреба в края на дизайна, но и заради интеграцията си в социалните медии. Социалните бутони вече са интегрирани в техните шаблони. Всичко, което трябва да направите, е да попълните информацията за социалния си акаунт, когато настроите потребителския си профил и те автоматично ще бъдат включени в кампаниите ви. Друга чудесна характеристика е възможността за създаване на потребителски анкети, които подпомагат ангажираността и привличат трафика към вашите сайтове. Шаблоните са напълно адаптивни, което ви позволява да използвате собствената си марка за рационализиран и сплотен вид.

Основни функции:

 • Напълно мащабируем
 • Лесен за използване
 • Вградена аналитика
 • Предлага се безплатна пробна версия
 • Интеграция в Salesforce

Вижте всички функции

Най-добро имейл маркетинг приложение №3 - Бенчмарк

Започва при: $ 11.95 / месец

репер
Достъпен софтуер за маркетинг на имейл

www.benchmark.com е достъпен и лесен за използване за всеки. Дори тези с ограничени познания в маркетинга по имейл могат бързо и ефективно да стартират страхотна кампания за минути. Основният пакет включва някои мощни дизайнерски инструменти, както и над четиристотин персонализирани шаблона, които ще ви помогнат да изработите перфектното послание. Интеграцията на социалните медии включва Twitter, LinkedIn, Facebook, Flickr, Yelp и Pinterest. Лесно създавайте убедителни формуляри за регистрация, които да ви помогнат да събирате клиентски данни директно от вашата Facebook страница.

Основни функции:

 • Лесен за използване
 • Autoresponders
 • Последващи проучвания
 • Интеграция с Google Analytics
 • Гъвкава технологична поддръжка

Вижте всички функции

Най-доброто имейл маркетинг приложение №4 - AWeber

Започва от: 19,00 $ / месец

Aweber
Лесен за използване, автоматизиран маркетинг по имейл за SMBs

www.aweber.com е друг чудесен избор за имейл маркетинг и предлага изключителни имейл маркетингови услуги за собствениците на малък бизнес. Регистрацията и стартирането е много лесно, въпреки че ще ви е необходима кредитна карта (дори за безплатната им пробна версия). Има много полезно въведение видео, което ще помогне на потребителите, които са нови в AWeber, как да използват услугите им. Създаването на първата ви имейл кампания и бюлетин е много лесно и те също имат много мощни автоматизирани правила, които можете да използвате. Правилата за автоматизация са една от най-мощните им характеристики. Шаблоните им за електронна поща са малко остарели по отношение на дизайна, но могат лесно да се променят, за да отговарят на цвета и стила на вашата марка. Като цяло, AWeber е чудесен избор за имейл маркетинг.

Основни функции:

 • Лесен за използване
 • Мощни правила за автоматизация
 • Мобилни отзивчиви шаблони
 • 700+ предварително подготвени шаблона
 • 229 щатски долара дизайн по избор
 • Интегрирайте приложения на трети страни
 • Управление на абонатите
 • Основно мобилно приложение
 • Необходим е безплатен пробен период / куб.см.

Вижте всички функции

Най-доброто имейл маркетинг приложение №5 - Пощенски шимпанз

Започва от: $ 10 / месец

Шимпанз по пощата
Популярна алтернатива за малкия бизнес

www.mailchimp.com е водеща в областта на B2C маркетинга за електронна поща, като помага на всички видове бизнеси да се свързват със своята аудитория на гъвкава, уеб базирана платформа, която е толкова лесна за използване, че маймуната би могла да го направи (или така казват! ). Една от най-забележителните му характеристики е, че тя е безплатна за използване до 2000 абонати и дори на това ниво най-популярните и полезни функции са стандартни. Премиум пакетите ви позволяват да насочвате и сегментирате аудиторията си в множество списъци. Кампаниите могат да бъдат планирани и проследявани с автоматизирани процеси и дори могат да бъдат свързани с вашия акаунт в Google Analytics, ако се нуждаете от повече задълбочени отчети. Интеграцията е осигурена със стотици други приложения, включително Salesforce, Eventbrite, Shopify, Survey Monkey и всички популярни сайтове за социални медии.

Основни функции:

 • Безплатен основен план
 • Предлагат се планове с голям обем
 • Интеграция в електронната търговия
 • автоматизация
 • Напълно мащабируем според вашите нужди

Вижте всички функции

Избор на подходящия софтуер за маркетинг на имейл за вашите нужди

Въпреки че списъкът с приложения и услуги за маркетинг по имейл продължава да расте ежедневно, има вероятност да има едно конкретно приложение, което да отговаря на нуждите на вашия бизнес. Имайки солидна маркетингова стратегия за имейл, вие вече сте готови за успех – защо да не го направите по-лесно с приложение и план, който отговаря на всички ваши бюджетни и функционални нужди? Вероятно е, че управлявате стегнат кораб и винаги ще има нужда да останете стройни. Всеки собственик на бизнес или мениджър си зададе един и същ въпрос: каква стойност ще внесе това решение в работния ми процес и как мога да измеря стойността му? Идентифицирайте характеристиките, отколкото най-добре резонирайте с вас. Изберете план, който можете да вземете за тест драйв – но дори и да е безплатен, не губете време за персонализиране на приложение, което не прави това, което трябва да направите. Направете списък с най-важните функции и се опитайте да се приземите върху нещо, което тиктака всички ваши кутии.

Помня…

Улесняване на живота ви е името на играта. Вероятно имаш по-добри неща от това да губиш време за сложни процеси или да намираш обходни решения, когато нещо не функционира по начина, по който искаш. И винаги гледайте към бъдещето, преди да вземете решение за вашето перфектно приложение за имейл маркетинг. Запитайте се: това ли е услуга, която може да се мащабира с мен, или ще трябва да търся други опции, ако компанията ми расте? Лесна ли е за употреба или ще трябва да приложим програма за обучение? Как ще разбера, че работи? Какъв вид данни ще предостави, за да докаже своята ROI? Програмата за имейл маркетинг, с която тръгвате, трябва да бъде толкова лесна за използване, колкото и за разбиране. Изберете един със здрав набор от инструменти и за предпочитане такъв с отлична поддръжка на клиенти чрез множество канали, като чат, имейл и директен телефон. Преди всичко, дръжте го просто и нека вашата страхотна кампания говори сама за себе си.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map