5 legjobb e-mail marketing platform a kisvállalkozások számára

Az első öt e-mail marketing szolgáltatás áttekintése, amely elindítja vállalkozásának első e-mail hírlevelét. megtalálja & hasonlítsa össze a 2018 legjobb e-mail marketing platformjait.


A legjobb e-mail marketing szoftver

Az egyszerű e-mailt továbbra is a leghatékonyabb módszernek tekintik a közönség elõtt. Az e-mail marketing lehetővé teszi, hogy közvetlenül kapcsolatba lépjen száz, ha nem több ezer új kilátással, valamint tartson fenn kapcsolatot a meglévő ügyfelekkel. És bármilyen méretű vállalkozás számára elérhető e-mail marketing megoldásokkal bárki létrehozhat, optimalizálhat és telepíthet egy nagyszerű e-mail hírlevelet. Az első e-mail hírlevelének elindításához először el kell döntenie, hogy melyik szolgáltatást használja. Ebben a cikkben felsoroljuk a kisvállalkozások tulajdonosai számára elérhető legjobb e-mail marketing platformokat, mindegyik előnyeivel és hátrányaival együtt.

A legjobb e-mail marketing szolgáltatások egy pillanat alatt

Annak érdekében, hogy ésszerű számú jelöltet szűkítsen a mezõn, öt legjobbakat kiosztottunk egy e-mail marketing ketrecben. Nézzük meg, ki jelent meg tetején:

Felület:
Kezdődik:
Ingyenes próbaverzió:
Tudj meg többet:
Állandó kapcsolat$ 20 / hónap 500 kapcsolattartó számára60 napos ingyenes próbaverzió hitelkártya nélkülTervek megtekintése
iContact500 dollár havonta 500 dollárért30 napos ingyenes próbaverzió hitelkártya nélkülTervek megtekintése
Viszonyítási alap13,99 USD / hó 600 névjegyhezIngyenes terv frissítésigTervek megtekintése
Aweber19 dollár havonta 500 névjegyért30 napos ingyenes próbaverzió hitelkártyávalTervek megtekintése
Mail Chimp10 dollár havonta 500 névjegyértIngyenes terv frissítésigTervek megtekintése

1. legjobb e-mail marketing platform - állandó kapcsolattartó

Kezdőár: $ 20 / hónap

Állandó kapcsolat
Könnyen használható e-mail marketing kisvállalkozások számára

A www.constantcontact.com a kedvenc e-mail marketing platformunk, és elsőként szerepel a listánkban. Végül is ezt használjuk saját HTGO hírlevelünkhöz. A Constant Contact több száz testreszabható sablont nyújt, amelyek jól néznek ki és mobilbarátak. Vezetői és névjegyei importálhatók Excel, CSV vagy TXT fájl formátumok segítségével – vagy akár közvetlenül a Salesforce-tól. Sablonjaik támogatják a multimédiás funkciókat azzal a képességgel, hogy a video-, felmérési és fizetési feldolgozási linkeket az üzenet törzsébe integrálják. A fejlettebb funkciók a Plus csomagokban vannak, több online tárolást, nyomon követhető kuponokat, automatizálást és események regisztrálását kínálva. A legfontosabb, hogy platformjuk az egyik legkönnyebben használható, és tökéletes a kezdők számára. Egy hátránya, hogy fel kell vennie a kapcsolatot a támogatással (még fizetett csomag esetén is), hogy manuálisan távolítsa el a logót, amelyet minden e-mail hírlevél láblécében hirdetnek..

Főbb jellemzők:

 • Egyértelmű & könnyen
 • Nagyteljesítményű szolgáltatások
 • E-mail automatizálás
 • Ingyenes 60 napos próbaverzió elérhető
 • Mobil érzékeny sablonok
 • 100 dollár egyedi sablon kialakítás
 • Stock Image könyvtár
 • Mobil alkalmazás elérhető
 • 1 GB tárolóval együtt
 • + Ügyfélszolgálat

Az összes szolgáltatás megtekintése

Top Pick

A 2. legjobb e-mail marketing platform - iContact

Kezdőár: $ 14 / hónap

iContact
Egyszerű & Megfizethető e-mail marketing, amely gyors az induláshoz

A www.icontact.com egyszerűen az egyik legnépszerűbb e-mail marketing alkalmazás, amely jelenleg elérhető, elsősorban azért, mert egyszerűen használható a tervezésnél, valamint a közösségi média integrációja érdekében is. A közösségi gombok már be vannak építve a sablonokba; annyit kell tennie, hogy kitölti a közösségi fiók adatait, amikor profilját beállítja, és automatikusan bekerül a kampányaiba. Egy másik nagyszerű lehetőség az egyéni felmérések készítésének képessége, amelyek elősegítik az elkötelezettséget és növelik a webhelyek forgalmát. A sablonok teljesen testreszabhatók, lehetővé téve a saját márkájának használatát, hogy ésszerű és összetartó megjelenést biztosítson.

Főbb jellemzők:

 • Teljes mértékben skálázható
 • Könnyen kezelhető
 • Beépített elemzés
 • Ingyenes próbaverzió elérhető
 • Értékesítési erő integráció

Az összes szolgáltatás megtekintése

A 3. legjobb e-mail marketing alkalmazás - Benchmark

Kezdőár: 11,95 USD / hónap

Viszonyítási alap
Megfizethető e-mail marketing szoftver

A www.benchmark.com megfizethető és bárki számára könnyen használható. Még azok is, akiknek korlátozott ismerete van az e-mail marketingről, gyorsan és hatékonyan elindíthat egy nagyszerű kampányt percek alatt. Az alapcsomag néhány hatékony tervezőeszközt, valamint több mint négyszáz testreszabható sablont tartalmaz a tökéletes üzenet elkészítéséhez. A közösségi média integrációja magában foglalja a Twitter, a LinkedIn, a Facebook, a Flickr, a Yelp és a Pinterest szolgáltatást. Könnyen létrehozhat olyan kényszerítő regisztrációs űrlapokat, amelyek segítségével az ügyféladatokat közvetlenül a Facebook oldaláról gyűjtheti.

Főbb jellemzők:

 • Könnyen kezelhető
 • válaszadó
 • Követési felmérések
 • Integráció a Google Analytics szolgáltatással
 • Rugalmas műszaki támogatás

Az összes szolgáltatás megtekintése

A 4. legjobb e-mail marketing alkalmazás - AWeber

Kezdése: 19,00 USD / hó

Aweber
Könnyen használható, automatizált e-mail marketing az SMB-k számára

A www.aweber.com egy másik nagyszerű választás az e-mail marketing számára, és kivételes e-mail marketing szolgáltatásokat kínál a kisvállalkozások tulajdonosai számára. A feliratkozás és az indulás nagyon egyszerű, bár a dokumentációhoz hitelkártyára van szükség (még ingyenes próbaverziójukhoz is). Van egy nagyon hasznos bevezető videó, amely segítséget nyújt az AWeber új felhasználóinak a szolgáltatások használatához. Az első e-mail kampány és hírlevél létrehozása nagyon egyszerű, és nagyon hatékony automatizált szabályokkal is rendelkeznek, amelyeket felhasználhat. Az automatizálási szabályok az egyik legerősebb tulajdonság. E-mail sablonjaik kicsit elavultak a tervezés szempontjából, de könnyen módosíthatók, hogy illeszkedjenek márkájának színéhez és stílusához. Mindent összevetve, az AWeber nagyszerű választás az e-mail marketing számára.

Főbb jellemzők:

 • Könnyen kezelhető
 • Hatékony automatizálási szabályok
 • Mobil érzékeny sablonok
 • 700+ előre elkészített sablon
 • 229 dollár egyedi sablon kialakítás
 • Integrálja a harmadik féltől származó alkalmazásokat
 • Előfizetői menedzsment
 • Alapvető mobilalkalmazás
 • Ingyenes próba / másolat szükséges

Az összes szolgáltatás megtekintése

A legjobb e-mail marketing alkalmazás # 5 - Mail Chimp

Kezdőár: $ 10 / hónap

Mail Chimp
Népszerű alternatíva kisvállalkozások számára

A www.mailchimp.com vezette a helyet a B2C e-mail marketing területén, segítve mindenféle vállalkozást, hogy kapcsolatba lépjen a közönségével egy rugalmas, web alapú platformon, amelyet olyan könnyű használni, hogy majom meg tudja csinálni (vagy úgy mondják! ). Az egyik legérdekesebb tulajdonsága az, hogy akár 2000 előfizető számára is ingyenesen használható, és még ezen a szinten is a legnépszerűbb és leghasznosabb szolgáltatások szokásosak. A prémium csomagok lehetővé teszik, hogy megcélozza és szegmentálja közönségét több listára. A kampányok ütemezhetők és nyomon követhetők automatizált folyamatokkal, és akár összekapcsolhatók a Google Analytics-fiókjával, ha mélyebb jelentésekre van szükség. Az integrációt több száz más alkalmazás biztosítja, beleértve a Salesforce, az Eventbrite, a Shopify, a Survey Monkey és az összes népszerű közösségi médiaoldalt..

Főbb jellemzők:

 • Ingyenes alapterv
 • Nagy mennyiségű terv elérhető
 • e-kereskedelem integrációja
 • automatizálás
 • Teljes mértékben skálázható az Ön igényei szerint

Az összes szolgáltatás megtekintése

Az Ön igényeinek megfelelő e-mail marketing szoftver kiválasztása

Noha az e-mail marketing alkalmazások és szolgáltatások listája folyamatosan növekszik, valószínűleg van egy olyan alkalmazás, amely megfelel az üzleti igényeinek. A helyénvaló e-mail marketing stratégiával máris felkészülhet a sikerre – miért nem könnyíti meg egy olyan alkalmazás és terv, amely megfelel minden költségvetési és funkcionális igényének? Valószínű, hogy szoros hajót futsz, és mindig szükség lesz soványra. Minden üzlettulajdonos vagy ügyvezető ugyanazt a kérdést tette fel magának: milyen értéket képvisel ez a megoldás a munkafolyamatomban, és hogyan lehet megmérni annak értékét? Azonosítsa a szolgáltatásokat, mint amelyek a legjobban visszatükrözik magad. Válasszon egy tervet, amelyet tesztvezetésre készíthet – de még ha ingyenes is, ne pazarolja az idejét egy olyan alkalmazás testreszabására, amely nem csinálja azt, amire szüksége van. Készítsen egy listát a legfontosabb tulajdonságokról, és próbáljon meg olyan dolgokra szállni, amelyek az összes dobozt beiktatják.

Emlékezik…

Az élet könnyebbé tétele a játék neve. Valószínűleg jobb dolgát kell tennie, mint pazarolni az időt összetett folyamatokra, vagy megoldást találni, amikor valami nem úgy működik, ahogy szeretné. És mindig a jövőre néz, mielőtt döntene a tökéletes e-mail marketing alkalmazásáról. Kérdezd meg magadtól: ez egy szolgáltatás, amely méretezhet velem, vagy más lehetőségeket kell keresnem, ha a vállalkozásom növekszik? Könnyen kezelhető, vagy végrehajtanunk kell egy képzési programot? Honnan tudom, hogy működik? Milyen adatokat fog szolgáltatni a ROI bizonyításához? Az Ön által használt e-mail marketing programnak ugyanolyan egyszerűen használhatónak kell lennie, mint amennyire megérti. Válasszon egyet erőteljes eszközkészlettel, lehetőleg kiváló ügyfélszolgálattal több csatornán keresztül, mint például csevegés, e-mail és közvetlen telefonos kapcsolat. Mindenekelőtt tartsa egyszerűen, és hagyja, hogy fantasztikus kampánya önmagáért beszéljen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me