5 καλύτερες πλατφόρμες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για μικρές επιχειρήσεις

Μια ανασκόπηση των κορυφαίων 5 υπηρεσιών μάρκετινγκ email για την κυκλοφορία του πρώτου ενημερωτικού δελτίου email της επιχείρησής σας. Εύρημα & συγκρίνετε τις καλύτερες πλατφόρμες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του 2018.


Το καλύτερο λογισμικό μάρκετινγκ email

Ένα απλό email θεωρείται ακόμα ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να έρθετε μπροστά στο κοινό σας. Το μάρκετινγκ μέσω email σάς επιτρέπει να συνδέεστε άμεσα με εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, νέες προοπτικές, καθώς και να διατηρείτε επαφή με τους υπάρχοντες πελάτες σας. Και με ολοκληρωμένες λύσεις μάρκετινγκ email διαθέσιμες για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, ο καθένας μπορεί πλέον να δημιουργήσει, να βελτιστοποιήσει και να αναπτύξει ένα υπέροχο ενημερωτικό δελτίο email. Για να ξεκινήσετε με το πρώτο σας ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα πρέπει πρώτα να αποφασίσετε ποια υπηρεσία θα χρησιμοποιήσετε. Σε αυτό το άρθρο, θα παραθέσουμε τις καλύτερες πλατφόρμες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι διαθέσιμες για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός.

Οι καλύτερες υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με μια ματιά

Για να σας βοηθήσουμε να περιορίσετε το πεδίο σε έναν λογικό αριθμό υποψηφίων, έχουμε τοποθετήσει τους κορυφαίους πέντε μας σε έναν αγώνα κλουβιού μάρκετινγκ μέσω email. Ας δούμε ποιος βγαίνει στην κορυφή:

Πλατφόρμα:
Αρχίζει στις:
Δωρεάν δοκιμή:
Μάθε περισσότερα:
Σταθερή επαφή20 $ / μήνα για 500 επαφέςΔωρεάν δοκιμή 60 ημερών χωρίς πιστωτική κάρταΠροβολή σχεδίων
iContact14 $ / μήνα για 500 επαφέςΔωρεάν δοκιμή 30 ημερών χωρίς πιστωτική κάρταΠροβολή σχεδίων
Σημείο αναφοράς13,99 $ / μήνα για 600 επαφέςΔωρεάν πρόγραμμα έως την αναβάθμισηΠροβολή σχεδίων
Ωραία19 $ / μήνα για 500 επαφέςΔωρεάν δοκιμή 30 ημερών με πιστωτική κάρταΠροβολή σχεδίων
Mail Chimp10 $ / μήνα για 500 επαφέςΔωρεάν πρόγραμμα έως την αναβάθμισηΠροβολή σχεδίων

Καλύτερη πλατφόρμα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου # 1 - Constant Contact

Ξεκινά από: $ 20 / μήνα

Σταθερή επαφή
Εύκολο στη χρήση Email Marketing για μικρές επιχειρήσεις

Το www.constantcontact.com είναι η αγαπημένη μας πλατφόρμα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πρώτη στην λίστα μας. Σε τελική ανάλυση, αυτό είναι που χρησιμοποιούμε για το δικό μας ενημερωτικό δελτίο HTGO. Το Constant Contact παρέχει εκατοντάδες προσαρμόσιμα πρότυπα που φαίνονται καλά και είναι φιλικά προς κινητά. Οι δυνητικοί πελάτες και οι επαφές σας μπορούν να εισαχθούν χρησιμοποιώντας μορφές αρχείων Excel, CSV ή TXT – ή ακόμα και απευθείας από το Salesforce. Τα πρότυπά τους υποστηρίζουν τη λειτουργικότητα πολυμέσων με τη δυνατότητα ενσωμάτωσης συνδέσμων βίντεο, έρευνας και επεξεργασίας πληρωμών στο σώμα του μηνύματός σας. Πιο προηγμένες λειτουργίες περιλαμβάνονται στα πακέτα Plus τους, προσφέροντας περισσότερη διαδικτυακή αποθήκευση, κουπόνια με δυνατότητα παρακολούθησης, αυτοματοποίηση και εγγραφή σε συμβάντα. Το πιο σημαντικό, η πλατφόρμα τους είναι μια από τις πιο εύκολες στη χρήση και είναι ιδανική για αρχάριους. Ένα μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη (ακόμη και με ένα πρόγραμμα επί πληρωμή) για να αφαιρέσετε με μη αυτόματο τρόπο το λογότυπό τους που διαφημίζεται σε κάθε υποσέλιδο ενημερωτικού δελτίου email.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Ευθεία προς τα εμπρός & Ανετα
 • Ισχυρά χαρακτηριστικά
 • Αυτοματοποίηση email
 • Διατίθεται δωρεάν δοκιμή 60 ημερών
 • Πρότυπα απόκρισης για κινητά
 • 100 $ προσαρμοσμένη σχεδίαση προτύπου
 • Βιβλιοθήκη μετοχών
 • Διατίθεται εφαρμογή για κινητά
 • Περιλαμβάνεται αποθηκευτικός χώρος 1 GB
 • Υποστήριξη πελατών +

Δείτε όλες τις δυνατότητες

Κορυφαία επιλογή

Καλύτερη πλατφόρμα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου # 2 - iContact

Ξεκινά από: 14 $ / μήνα

iContact
Απλός & Προσιτό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι γρήγορο για να ξεκινήσετε

Το www.icontact.com είναι εύκολα μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διατίθενται σήμερα, κυρίως για την ευκολία χρήσης του στο σχεδιασμό, αλλά και για την ενσωμάτωση των κοινωνικών μέσων. Τα κουμπιά κοινωνικής δικτύωσης έχουν ήδη ενσωματωθεί στα πρότυπα τους, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία του κοινωνικού σας λογαριασμού όταν ρυθμίσετε το προφίλ σας και θα συμπεριληφθούν αυτόματα στις καμπάνιες σας. Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα δημιουργίας προσαρμοσμένων ερευνών, οι οποίες βοηθούν την αφοσίωση και αυξάνουν την επισκεψιμότητα στους ιστότοπούς σας. Τα πρότυπα είναι πλήρως προσαρμόσιμα, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε τη δική σας επωνυμία για μια βελτιωμένη και συνεκτική εμφάνιση.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Πλήρως επεκτάσιμο
 • Εύχρηστος
 • Ενσωματωμένα αναλυτικά στοιχεία
 • Διατίθεται δωρεάν δοκιμή
 • Ενσωμάτωση του Salesforce

Δείτε όλες τις δυνατότητες

Καλύτερη εφαρμογή μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου # 3 - Συγκριτική αξιολόγηση

Ξεκινά από: 11,95 $ / μήνα

Σημείο αναφοράς
Προσιτό λογισμικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Το www.benchmark.com είναι προσιτό και εύκολο στη χρήση για οποιονδήποτε. Ακόμη και εκείνοι με περιορισμένη γνώση του μάρκετινγκ email μπορούν γρήγορα και αποτελεσματικά να ξεκινήσουν μια υπέροχη καμπάνια μέσα σε λίγα λεπτά. Το βασικό πακέτο περιλαμβάνει μερικά ισχυρά εργαλεία σχεδίασης, καθώς και πάνω από τετρακόσια προσαρμόσιμα πρότυπα για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το τέλειο μήνυμα. Η ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων περιλαμβάνει τα Twitter, LinkedIn, Facebook, Flickr, Yelp και Pinterest. Δημιουργήστε εύκολα συναρπαστικές φόρμες εγγραφής που θα σας βοηθήσουν να συλλέξετε δεδομένα πελατών απευθείας από τη σελίδα σας στο Facebook.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Εύχρηστος
 • Autoresponders
 • Έρευνες παρακολούθησης
 • Ενσωμάτωση με το Google Analytics
 • Ευέλικτη τεχνική υποστήριξη

Δείτε όλες τις δυνατότητες

Καλύτερη εφαρμογή μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου # 4 - AWeber

Ξεκινά από: 19,00 $ / μήνα

Ωραία
Εύκολο στη χρήση, αυτοματοποιημένο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Το www.aweber.com είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για το μάρκετινγκ email και προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες μάρκετινγκ email για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων. Η εγγραφή και η έναρξη είναι πολύ εύκολη, αν και θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα (ακόμη και για τη δωρεάν δοκιμή τους) στο αρχείο. Υπάρχει ένα πολύ χρήσιμο εισαγωγικό βίντεο που θα σας βοηθήσει να καθοδηγήσετε τους χρήστες που είναι νέοι στο AWeber σχετικά με τον τρόπο χρήσης των υπηρεσιών τους. Η δημιουργία της πρώτης σας καμπάνιας μέσω email και του ενημερωτικού δελτίου είναι πολύ εύκολη και έχουν επίσης πολύ ισχυρούς αυτοματοποιημένους κανόνες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Οι κανόνες αυτοματισμού είναι ένα από τα πιο ισχυρά χαρακτηριστικά τους. Τα πρότυπα email τους είναι λίγο ξεπερασμένα όσον αφορά το σχεδιασμό, αλλά μπορούν εύκολα να τροποποιηθούν ώστε να ταιριάζουν στο χρώμα και το στυλ της επωνυμίας σας. Συνολικά, το AWeber είναι μια εξαιρετική επιλογή για μάρκετινγκ μέσω email.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Εύχρηστος
 • Ισχυροί κανόνες αυτοματισμού
 • Πρότυπα απόκρισης για κινητά
 • 700+ προπαρασκευασμένα πρότυπα
 • 229 $ προσαρμοσμένο πρότυπο σχεδίασης
 • Ενσωμάτωση εφαρμογών τρίτων
 • Διαχείριση συνδρομητών
 • Βασική εφαρμογή για κινητά
 • Απαιτείται δωρεάν δοκιμή / cc

Δείτε όλες τις δυνατότητες

Καλύτερη εφαρμογή μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου # 5 - Mail Chimp

Ξεκινά από: $ 10 / μήνα

Mail Chimp
Δημοφιλής εναλλακτική λύση για μικρές επιχειρήσεις

Το www.mailchimp.com πρωτοστατεί στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου B2C, βοηθώντας όλα τα είδη επιχειρήσεων να συνδεθούν με το κοινό τους σε μια ευέλικτη, διαδικτυακή πλατφόρμα που είναι τόσο εύκολο στη χρήση που μπορεί να το κάνει ένας πίθηκος (ή έτσι λένε! ). Ένα από τα πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά του είναι ότι είναι δωρεάν για έως και 2000 συνδρομητές, και ακόμη και σε αυτό το επίπεδο, οι πιο δημοφιλείς και χρήσιμες λειτουργίες είναι στάνταρ. Τα premium πακέτα σάς επιτρέπουν να στοχεύσετε και να τμηματοποιήσετε το κοινό σας σε πολλές λίστες. Οι καμπάνιες μπορούν να προγραμματιστούν και να παρακολουθούνται με αυτοματοποιημένες διαδικασίες και μπορούν ακόμη και να συνδεθούν με τον λογαριασμό σας στο Google Analytics, εάν χρειάζεστε αναλυτικότερες αναφορές. Η ενοποίηση παρέχεται με εκατοντάδες άλλες εφαρμογές, όπως το Salesforce, το Eventbrite, το Shopify, το Survey Monkey και όλους τους δημοφιλείς ιστότοπους κοινωνικών μέσων.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Δωρεάν βασικό πρόγραμμα
 • Διαθέσιμα σχέδια μεγάλου όγκου
 • Ενσωμάτωση ηλεκτρονικού εμπορίου
 • αυτοματοποίηση
 • Πλήρως επεκτάσιμο στις ανάγκες σας

Δείτε όλες τις δυνατότητες

Επιλέγοντας το σωστό λογισμικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τις ανάγκες σας

Αν και ο κατάλογος των εφαρμογών και των υπηρεσιών μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνεχίζει να αυξάνεται καθημερινά, υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει μια συγκεκριμένη εφαρμογή που να ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Με μια ισχυρή στρατηγική μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είστε ήδη έτοιμοι για επιτυχία – γιατί να μην το κάνετε πιο εύκολο με μια εφαρμογή και σχέδιο που ικανοποιεί όλες τις δημοσιονομικές και λειτουργικές σας ανάγκες; Οι πιθανότητες είναι ότι τρέχετε ένα σφιχτό πλοίο και θα υπάρχει πάντα ανάγκη να παραμείνετε άπαχοι. Κάθε ιδιοκτήτης ή διευθυντής επιχείρησης έχει θέσει στον εαυτό του την ίδια ερώτηση: ποια αξία θα φέρει αυτή η λύση στη ροή εργασίας μου και πώς μπορώ να μετρήσω την αξία της; Προσδιορίστε τις δυνατότητες που δεν ανταποκρίνονται καλύτερα σε εσάς. Επιλέξτε ένα σχέδιο που μπορείτε να πάρετε για μια δοκιμαστική μονάδα δίσκου – αλλά ακόμη και αν είναι δωρεάν, μην χάνετε χρόνο για να προσαρμόσετε μια εφαρμογή που δεν κάνει αυτό που χρειάζεστε για να κάνετε. Δημιουργήστε μια λίστα με τις πιο σημαντικές δυνατότητες και προσπαθήστε να προσγειωθείτε σε κάτι που σημειώνει όλα τα κουτιά σας.

Θυμάμαι…

Κάνοντας τη ζωή σας ευκολότερη είναι το όνομα του παιχνιδιού. Πιθανότατα έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε από το να σπαταλάτε χρόνο σε πολύπλοκες διαδικασίες ή να βρίσκετε λύσεις όταν κάτι δεν λειτουργεί όπως θέλετε. Και κοιτάξτε πάντα το μέλλον πριν αποφασίσετε για την τέλεια εφαρμογή μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ρωτήστε τον εαυτό σας: είναι μια υπηρεσία που μπορεί να κλιμακωθεί μαζί μου ή θα πρέπει να αναζητήσω άλλες επιλογές εάν η εταιρεία μου μεγαλώσει; Είναι εύκολο στη χρήση ή θα πρέπει να εφαρμόσουμε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα; Πώς θα ξέρω ότι λειτουργεί; Τι είδους δεδομένα θα παραδώσει για να αποδείξει την απόδοση επένδυσης; Το πρόγραμμα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ακολουθείτε πρέπει να είναι τόσο εύκολο στη χρήση όσο είναι κατανοητό. Επιλέξτε ένα με ένα ισχυρό σύνολο εργαλείων και κατά προτίμηση ένα με εξαιρετική υποστήριξη πελατών μέσω πολλαπλών καναλιών, όπως συνομιλία, email και απευθείας τηλεφωνική επαφή. Πάνω απ ‘όλα, κρατήστε το απλό και αφήστε την εκπληκτική καμπάνια σας να μιλήσει από μόνη της.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map